Sport
KINEZI POKAZALI INTERES

Majstorović bi mogao k Ivanu Leki
Objavljeno 13. siječnja, 2021.

Dok se u Rovinju, gdje NK Osijek odrađuje zimske pripreme za nastavak hrvatskog prvenstva, čeka dolazak veznjaka Petra Brleka iz Genoe, mogao bi se dogoditi i jedan odlazak iz Bjeličine momčadi. I to standardnog prvotimca bijelo-plavih. Ante Majstorović na meti je Kineza, kluba na čiju je klupu nedavno sjeo hrvatski trener Ivan Leko.
Šangaj SIPG pokazuje velik interes za 27-godišnjeg stopera, pregovori Osijeka i Kineza navodno su u podmakloj fazi i Majstorović bi lako mogao već ovih dana napustiti NK Osijek. Navodno se stoper Osijeka dogovorio o svim uvjetima sa Šangajem, sada je na redu samo da se dogovore klubovi i krene u realizaciju transfera. Nije poznato koliko bi Osijek mogao dobiti novca na ime odštete, no sigurno je da Kinezi nemaju previše problema s financijama i da bi klub iz Gradskog vrta mogao zaraditi.
O Majstorovićevu odlasku iz Osijeka govorilo se i prošloga ljeta, no tada je trener Nenad Bjelica kazao da mu je taj igrač jako potreban i nije ga želio pustiti. No ako je ova ponuda Kineza izdašna, moglo bi doći do transfera, a onda je pitanje hoće li Osječani krenuti u lov na još jednog stopera ili će zamjenu potražiti u vlastitom kadru, u kojem imaju nekoliko opcija za "Majstorovo" mjesto u zadnjoj liniji. I. Li.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike