Kultura
NAGRADNI NATJEČAJ ZA VUKOVARCE

300 kuna za priču, fotografiju ili videorad
Objavljeno 13. siječnja, 2021.
Hrvatski dom Vukovar raspisao je nagradni natječaj za kratku priču, fotografiju ili videorad za sve s prebivalištem ili boravištem u Vukovaru, pojedince ili skupine, bez obzira na dob. Rok za prijavu je do 5. veljače, tema Ljubav u doba korone, a pristup slobodan. Svatko može prijaviti najviše tri (3) rada, i to najviše jednu priču, jednu fotografiju i jedan videorad. Priča mora biti u DOC ili DOCX formatu (dužine 1 - 3 kartice, tj. 1800 - 5400 znakova uključujući praznine), fotografije u.jpg formatu (najviše 10 MB). Videoradovi moraju biti u MP4 formatu (trajanja 1 - 2 minute, 16:9, 100 MB).


Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona prijavitelja te naslov rada i nekoliko rečenica koje opisuju rad i predstavljaju autora.


Radovi se šalju isključivo u digitalnom obliku e-poštom na adresu: natjecaj.hd@gmail.com - priče i fotografije u privitku, a videoradovi mogu i preko poveznice na online servis za slanje ili pohranu podataka.


Slanjem rada na natječaj prijavitelj organizatoru dopušta objavljivanje u svim medijima bez naknade i njegovo korištenje u marketinške i propagandne svrhe te u događanjima koja organizira Hrvatski dom Vukovar.
Prosudbeno povjerenstvo odabrat će tri rada bez obzira je li riječ o kratkoj priči, fotografiji ili videoradu. Odabrani radovi bit će novčano nagrađeni, svaki sa po 300 (tristo) kuna. Rezultat će objaviti na mrežnoj i facebook-stranici najkasnije 14. veljače. N.Vek.
Možda ste propustili...

POKAZALI VIRTUOZNOST SVIRANJA I STEČENA TEORIJSKA ZNANJA

Učenici Glazbene škole Milka Kelemena osvojili niz vrijednih nagrada

PJEVAČKO DRUŠTVO SVETOGA JOSIPA OSIJEK NASTUPILO U CRKVI SVETOG KRIŽA U TVRĐI

Uskrsni koncert pred mnoštvom vjernika

POD NAZIVOM “CRTAM. STVARI POSTAJU ČUDNE”

Izložba umjetnice Marije Ančić u Galeriji Kulturnog centra Osijek

Najčitanije iz rubrike