Novosti
NA BOLNIČKOM LIJEČENJU NALAZI SE 127 OSOBA OBOLJELIH OD COVID-19

U Osječko-baranjskoj županiji 65 novopozitivnih osoba, dvoje preminulih
Objavljeno 12. siječnja, 2021.

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije s ponedjeljka na utorak za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano je 345 uzorka od kojih je 65 bilo pozitivno. 14 novopozitivnih osoba žive na području grada Osijeka, 12 na području Valpova, 8 Đakova i 7 na području Belišća. Po troje novopozitivnih je u Belom Manastiru, Erdutu i Dardi, a po dvoje u Donjem Miholjcu, Dražu i Kneževim Vinogradima. Po jednu novopozitivnu osobu bilježimo na području Našica, Antunovca, Gorjana, Bilja, Marijanaca, Petlovca, Popovca, Podgorača i Viljeva.

Na bolničkom liječenju nalazi se 127 osoba oboljelih od COVID-19, i to 85 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 23 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su 42 pacijenata s tim oboljenjem. U spomenutom razdoblju preminule su dvije COVID pozitivne osobe, obje u dobi od 88 godina.  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 803 osobe

Policijski službenici provjerili su 26 osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili kršenje propisane mjere. Obavili su i 106 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu također nije utvrđeno nijedno kršenje mjere.

Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 41 nadzor provođenja epidemioloških mjera te su utvrdili 2 kršenja za koja su izdane upozorbe.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana