TvObzor
NOVA TV: DINO GOLEŠ VODITELJSKO JE OSVJEŽENJE VIJESTI U 14 SATI

Čakovčanin sjeo je u stolac najgledanijeg informativnog programa
Objavljeno 8. siječnja, 2021.

S početkom prosinca 2020. godine, gledatelji Nove TV mogli su primijetiti osvježenje u Vijestima u 14 sati. U voditeljski stolac najgledanijeg informativnog programa u zemlji zasjelo je novo lice – ono reportera Dina Goleša.

Ovaj 29-godišnji Čakovčanin na Novu TV stigao je 2017. godine, nakon više godina provedenih u televizijskom novinarstvu. Izjavio je tada kako to smatra velikim iskorakom u svojoj novinarskoj karijeri, s kojim dolazi i obveza prema gledateljima koji već godinama prepoznaju rad najboljih novinara u Hrvatskoj. Sada je, uz onu reportersku, preuzeo i voditeljsku ulogu, a ta mu je vijest, kaže, odmah izmamila osmijeh na lice.

“Velika mi je čast i privilegij preuzeti još jednu ulogu u najgledanijem informativnom programu u zemlji. Izazov je to koji sa sobom nosi veliku odgovornost, jer je to prvi dnevni pregled najvažnijih vijesti dana koje potom temeljito razrađujemo i analiziramo do Vijesti u 17 sati i Dnevnika, kako bismo našim gledateljima donijeli i dodatnu vrijednost“, kaže Dino.

Uz vođenje Vijesti u 14 sati, Dino je i dalje nastavlja s novinarskim zadacima i javljanjima s terena u Dnevniku. “U ovim izazovnim vremenima uloga medija izrazito je važna i zato sam sretan i zadovoljan što sam dio tima kojem ljudi vjeruju“, zaključio je.

Inače, Goleš je karijeru televizijskog novinara počeo 2015. godine na Televiziji Student kao novinar, urednik i voditelj različitih studentskih emisija. Uskoro prelazi na HRT gdje radi kao novinar za Dnevnik, Studio 4, Regionalni dnevnik, Hrvatsku uživo i Zagrebačku panoramu te kao voditelj i urednik emisija za HRT4 – Vijesti, Studio 4 i Govornica. Osim toga, radio je i kao videonovinar za emisiju Labirint. Timu Nove TV pridružio se 2017.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike