Regija
NAJBOLJI MARIJAN MEŠIN, MARINA ĐEMIĆ I LJEKARNE BATURINA

Izabrani pobjednici natječaja
Objavljeno 1. siječnja, 2021.
ŽUPANJA


Grad Županja objavio je rezultate natječaja za najljepše adventski uređene okućnice obiteljskih kuća, balkone stanova i izloge poslovnih prostora, a pobjednicima će u utorak, 5. siječnja, biti urečene novčane nagrade - za prvo mjesto 1500 kuna, za drugo 1000 kuna, a za treće 500 kuna, koliko iznosi i utješna nagrada. Najljepše uređena okućnica, prema odluci povjerenstva, nalazi se u Strossmayerovoj 201, u vlasništvu Marijana Mešina. Drugo mjesto pripalo je Dori Cvitanović, u Ulici dr. Franje Račkog 34a, a treće Mandi Lukačević, u Ulici Krunoslava Tkalca 24. Utješna nagrada ide Gradskom društvu Crvenog križa. Najljepše uređeni balkon ima Marina Đemić, Trg kralja Tomislava 13, a u konkurenciji poslovnih prostora pobijedio je izlog Ljekarne Baturina u Velikom kraju 108.


- Zahvaljujemo svim sudionicima što su se potrudili ukrasiti svoje obiteljske okućnice, balkone stanova i izloge poslovnih prostora i tako pridonijeli prekrasnom adventskom uređenju našega grada. U znak zahvalnosti i pažnje svima će biti dostavljeni prigodni pokloni na kućne adrese - poručuju iz Grada.
Pozivaju sve sugrađane da za potpuni doživljaj prošeću gradom i na trenutak zastanu kako bi uživali u dojmljivim prizorima uređenih okućnica, balkona i izloga, "jer slike ni upola ne mogu prenijeti tu adventsku čaroliju kao njihov osobni doživljaj". M.L.O.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike