Dome slatki dome
TUŠ WC

Svježina u kupaonici
Objavljeno 31. prosinca, 2020.
Voda je nužna za dnevnu osobnu higijenu i zdravlje. Ona čisti nježno i potpuno. Iz tog razloga sve više i više ljudi odlučuju se na prirodnu njegu i koristi od čišćenja vodom. Geberit AquaClean tuš WC uređaj osigurava čistoću i zdravlje te pritiskom na gumb daje osjećaj sigurnosti i svježine tijekom cijeloga dana. Biste li ruke očistili samo papirom, ili se samo obrisali suhim ručnikom, a da se prije toga niste istuširali? Teško. Bez vode nema osjećaja čistoće. Baš kao što se svakodnevno tuširanje podrazumijeva. Ideja o korištenju vode umjesto WC papira budi znatiželju kod sve većeg broja ljudi. Zahvaljujući savršenoj interakciji dizajna i tehnologije, tuš WC uređaj ne zauzima ništa više mjesta od standardne WC školjke. Tehnika

patentiranog WhirlSpray tuša osigurava posebno temeljito i nježno čišćenje uz uštedu vode, a hibridni sustav tople vode pruža trenutačnu i neprestanu opskrbu toplom vodom. Dodatna je pogodnost i keramička WC školjka bez unutarnjeg ruba. Ovime se stvara osnova za inovativnu tehnologiju ispiranja koja školjku ispire vrlo temeljito, no u isto vrijeme i vrlo tiho.

Ovaj elegantan tuš WC unaprijeđen je dodatnim funkcijama. Nudi veću udobnost i dodatnu higijenu s keramičkom WC školjkom bez unutarnjeg ruba. Svojim elegantnim dizajnom savršeno će se uklopiti u svaku kupaonicu. Tuš WC sjedalo vrlo se jednostavno montira bez većih konstrukcijskih promjena te je zbog toga idealno za sanitarije stanova koji su u najmu.
J.Kn.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike