Mozaik
OBJAVILA SPOT "BOŽIĆ BEZ TEBE"

Mia Dimšić na sam Božić postaje TV voditeljica
Objavljeno 5. prosinca, 2020.

Mia Dimšić objavila je spot za "Božić bez tebe", pjesmu koja je objavljena na Mijinom albumu "Božićno jutro" iz 2017. godine. Glazbu potpisuje Vjekoslav Dimter, tekst Damir Bačić dok su za aranžman zaslužni Vjekoslav Dimter i Domagoj Pavin. Pjesma opisuje idiličnu prosinačku atmosferu, ali bez prisutnosti voljene osobe. Ujedno, radi se o najavi specijalne blagdanske emisije "Božić s Mijom" koja je snimljena u produkciji CMC televizije, a kadrovi novog Mijinog spota nastali su upravo na snimanju, u društvu Mijinih gostiju, benda i produkcijske ekipe.

 

 
- Pjesma "Božić bez tebe" izašla je na albumu Božićno jutro prije tri godine, ali ove godine smo ju odlučili izdvojiti kao božićni singl jer mi je svakako jedna od najdražih. Zimsko vrijeme kod mene je uvijek više rezervirano za balade, a ova govori o svima dobro poznatom osjećaju kad ti netko nedostaje usred božićne i zimske idile. Nadam se da će oraspoložiti slušatelje u ova neobična vremena kad smo svi puno manje u dodiru s najbližima nego inače. Spot je sastavljen od kadrova sa snimanja moje božićne emisije uz goste i bend koja će se emitirati na CMC televiziji na sam Božić u 20 sati! - rekla nam je Mia, kojoj je prosinačka atmosfera najdraži dio godine. Ona će gledatelje voditi kroz blagdanske pjesme i priče u posebnoj emisiji "Božić s Mijom" u kojoj ćete moći uživati samo na programu CMC televizije ovog Božića s početkom u 20 sati.


"I uz pomoć albuma, s nekim starim slikama, dođe okus toplih kestena", pjeva Mija u ovoj lijepoj i sjetnoj pjesmi koja je najbolji poziv na božićno druženje s Mijom i njezinim gostima. Iščekujući emisiju uživajte u predivnim kadrovima spota te notama pjesme koja će vas grijati ovog prosinca. T.Kvorka

Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike