Crna kronika
BIZARAN OKRŠAJ U SREDIŠTU OSIJEKA

Obračun na blagajni Konzuma: Trgovkinja u sekundi razdvojila vremešne “boksače”
Objavljeno 3. prosinca, 2020.

Neobičan obračun dvaju starijih muškaraca na blagajni Konzuma na središnjem osječkom trgu zabilježila je nadzorna kamera. U toj bizarnoj tučnjavi koristile su se ruke i noge, a ozbiljnije posljedice spriječila je djelatnica, koja je jednom rukom, poput boksačkog sudca, razdvojila vremešne sudionike sukoba.

 

Kad stari prolupaju, komzum Trg Ante Starčevića

Posted by Joso Mato Bičvić on Wednesday, 2 December 2020



Na snimci se vidi kako osobe koje su se tukle na licima nemaju zaštitne maske, što sugerira da je snimka nastala prije uvođenja mjere obveznog nošenja maske u zatvorenim prostorima, navodno u lipnju. Prvi je na blagajni bio stariji sijedi muškarac, koji je vjerojatno negodovao što mu se nešto mlađi muškarac previše približava. Njihov razgovor trajao je nekoliko sekundi, nakon čega se sijedi muškarac zaletio prema suparniku, odgurnuvši ga objema rukama. On mu je uzvratio na isti način. U trenutku kada ih je treći kupac, koji je ulazio u trgovinu, pokušao razdvojiti, mlađi sudionik tučnjave pokušao je suparnika udariti objema nogama, no on je to blokirao nogom, a potom ga je, poput boksača, udario desnom rukom. Zahvaljujući ogradi za koju se uhvatio, mlađi sudionik tučnjave nije pao na pod. Pridignuvši se i on je šakama krenuo na suparnika, no tada se u tučnjavu uključila djelatnica Konzuma, koja je jednom rukom, jer je u drugoj držala robu, u sekundi razdvojila ratoborne muškarce.

Mlađi je napustio trgovinu, ostavivši jogurt koji je namjeravao kupiti na blagajničkoj traci, a stariji je to promatrao još uvijek podignuta boksačkog garda. M.Bugarić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike