Dome slatki dome
SKLOPIVI STOLOVI

Idealni za iskorištavanje dostupnog prostora
Objavljeno 1. prosinca, 2020.

Sklopivi stolovi su zbog svoje funkcionalnosti i praktičnosti iznimno popularni u ugostiteljskim djelatnostima za zajednička druženja i slavlja (proslave vjenčanja, pireva, itd.), a osim toga, idealni su za konferencijske sale, hotele i ostale prostore.
Postoji više vrsta sklopivih stolova (okrugli, pravokutni, kvadratni), a njihove najvažnije prednosti su jednostavnost korištenja (rasklapanje/sklapanje), održavanja, prijevoza i skladištenja.


 
Sklopivi stolovi prikladni su za svaku prigodu poput proslave rođendana, krštenja, vjenčanja, a osim toga idealni su za konferencijske sale, hotele i slične prostore. Iznimno su praktični jer ih se brzo i lako može preklopiti i spremiti kada vam ne trebaju. Izrađeni su lakših materijala poput kvalitetne plastike ili aluminija radi lakšeg prenošenja s jednog mjesta na drugi. Dovoljno su čvrsti da na njima možete poslužiti sva jela koja ste pripremili svojim gostima ili, ako je riječ o održavanju konferencije, za sve potrebne elektroničke uređaje.


Kao i bilo koji drugi sklopivi namještaj, sklopivi stolovi idealni su za iskorištavanje dostupnog prostora kao i za proširivanje postojećeg.
 

VRSTE SKLOPIVIH STOLOVA

Postoji više vrsta sklopivih stolova koji se međusobno razlikuju po veličini, visini, materijalu koji se koristio za izradu te, dakako, po obliku. Svaki od tih stolova ima svoju svrhu bez obzira na to radi li se o povremenim ugostiteljskim uslugama ili stalnoj ugostiteljskoj djelatnosti (restorani, sale za vjenčanja, caterinzi, itd.).
 
Okrugli sklopivi stolovi
Okrugli sklopivi stolovi prikladni su za veće zajedničke objede, ali i za razne sastanke i konferencije. Zbog svojih dimenzija lako je smjestiti od 6-10 ljudi tako da svatko ima dovoljno prostora. Ovakvi stolovi stvaraju osjećaj zajedništva, posebno na raznim proslavama poput vjenčanja ili pirova, budući da su svi okrenuti jedni prema drugima što potiče zajednički kontakt i komunikaciju. Osim toga, često ih pronalazimo i u hotelima.
 
Pravokutni sklopivi stolovi
Zbog svojih dimenzija idealni su u situacijama kada ste ograničeni prostorom. Kao takvi idealni su za uske prostore. Dostupni su u različitim dimenzijama kako biste mogli odabrati točno onaj koji vam je potreban ovisno o broju gostiju. Valja spomenuti i to da su noge ovih stolova u obliku slova T, tako da možete povezati nekoliko njih u nizu tijekom cateringa, svadbenih slavlja i ostalih aktivnosti.
 
Kvadratni sklopivi stolovi

Ova vrsta sklopivih stolova praktična je u situacijama kada ne znate koliko ćete prostora imati na raspolaganju. Dolaze u različitim veličinama, tako da ćete ih moći prilagoditi svojim potrebama.
 

PREDNOSTI SKLOPIVIH STOLOVA

Jednostavno se sklapaju i prenose

Jedna od najvažnijih prednosti sklopivih stolova odnosi se na činjenicu da se lako sklapaju, a još lakše prenose, prevoze i skladište. Nakon događanja dovoljno je sklopiti ih i odnijeti u spremište.

Izrađeni su od kvalitetnih materijala

Ovakve stolove karakterizira vrhunska tehnologija proizvodnje, a osim toga, izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i čvrstoću. 

Elegantnog su izgleda i dizajna

Bez obzira na to volite li više moderan ili tradicionalan dizajn, sklopivi stolovi će se uklopiti u svaki prostor i doprinijeti uređenju kakvom težite.


 
Jednostavni za čuvanje, prijevoz te čišćenje i održavanje, sklopivi stolovi su kvalitetno ulaganje za bilo koju vrstu ugostiteljske ili poslovne djelatnosti. Njihova prilagodljiva veličina čini ih posebno praktičnima kako za manje, tako i za veće vanjske ili unutarnje prostore.

PR

Glavne karakteristike sklopivih stolova


• vodootporni su,
• čvrsti su i izdržljivi,
• lako se čiste i održavaju,
• otporni su za habanje i udarce,
• prikladni su za vanjsku i unutarnju upotrebu

Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

Najčitanije iz rubrike