Sport
STRAVIČNA SLIKA U BAHREINU

Grosjean se spasio iz plamtećeg bolida
Objavljeno 29. studenog, 2020.
Strašno je izgledalo, ali srećom vozač je živ i čini se sa samo lakšim ozljedama. Velika nagrada Bahreina u formuli 1 prekinuta je u prvom krugu zbog teške nesreće vozača Haasa, Francuza Romaina Grosjeana, koji je u trećem zavoju nakon sudara s Kvyatom izletio sa staze i zabio se u ogradu, pri čemu je bolid eksplodirao i doslovce se prepolovio. Na prvu ruku činilo se da je formulu 1 pogodila još jedna strašna tragedija, no, srećom, 34-godišnji Francuz nekako je izišao iz plamtećeg bolida i preko radija potvrdio da je dobro prije nego što se za njega pobrinula hitna pomoć.


Nakon jedne od najtežih nesreća u formuli 1 posljednjih godina utrka je prekinuta, a momčad Haasa je u nedjelju popodne objavila kako je Romain Grosjean dobro i da je zadobio lakše opekline po rukama.
- Grosjean je dobro. Ima lakše opekline na rukama i zglobovima. Sada je na pregledima, svjestan je svega. Čini se da je dobro, a spasilačka ekipa je brzo reagirala. Redari i FIA obavili su sjajan posao. Bilo je strašno. Imali smo sreću u nesreći i mislim da se izvukao bez teških posljedica - objavio je direktor Haasa Guenther Steiner. I. Li.
Možda ste propustili...

GIMNASTIČKI SK U DOHI

Benović ušao i u finale preskoka

HRGOVIĆ SE PRIPREMA ZA 1. LIPNJA

Meč će trajati nekoliko rundi

Najčitanije iz rubrike