Sport
CIBALIA DOČEKUJE HRVATSKOG DRAGOVOLJCA

Nema većeg motiva negoli srušiti momčad sa samog vrha
Objavljeno 27. studenog, 2020.
Već su u Cibaliji organizirali zajednički ručak nakon kojeg je trener Petar Tomić trebao proglasiti razlaz kako bi Oliver pjevao "...i tko zna kad, i tko zna gdje...". Međutim, još dok su ručali iz vrha HNS-a stigla je vijest - ipak se igra. Tako će Cibalia u subotu, u 12.55 sati ipak dočekati Hrvatskog dragovoljca. Momčad koja trenutačno na tablici ima isti broj bodova kao i vodeća druga momčad Osijeka, i kao takva trenutačno je relevantni kandidat za ulazak u Prvu HNL. S obzirom na sve što se događalo, u Cibaliji nikako ne mogu igrati na faktor iznenađenja.

- Ha, može možda biti iznenađenje za sve što se uopće igra. Možda je jedino naša prednost to što ipak nismo dočekali vijest u autobusu. Evo, kolege iz Zmijavaca nekoliko su sati osluškivali hoće li krenuti na put u Opatiju ili neće, sadašnje stanje svih drugoligaša komentirao je trener Cibalije Petar Tomić.

Vinkovačka momčad trenutačno se nalazi u silaznoj putanji. Hrvatskog dragovoljca dočekuju nakon dva uzastopna poraza i tri utakmice bez pobjede. U Vinkovcima će uz to biti i kamere HNTV-a. Nešto širi auditorij, jer i dosadašnje utakmice mogu se pratiti na službenoj stranici Cibalije, ipak su određeni motiv više.

- Igrati protiv momčadi iz samog vrha ljestvice mislim da je dovoljan motiv. Mi smo sigurno u negativnoj seriji i mislim kako je ovo odlična prilika sve propušteno ispraviti protiv vrlo kvalitetne momčadi. Zato nam se bodovi nameću kao svojevrsni imperativ - rekao je Tomić, kojemu se dogodio hendikep u najnezgodnijoj vratarskoj poziciji.

Nakon što se ozlijedio povratnik u Vinkovce Marijan Antolović, crveni karton protiv Orijenta 1919 dobio je i Antonio Đaković, pa će na vratnice mladi Karlo Slukić. Dobra vijest je što su Jazvić i Diyoke trenirali proteklih dana.

Najvjerojatniji sastav Cibalije: Slukić, Nikolić, Karabatić, Stanić, Ciprić, Diyoke, Baltić, Šarić, Baraban, Galić i Periš-Komšić. K.Lacković

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Možda ste propustili...

SLAVONSKI OBRAČUN U SUPERSPORT PRVOJ LIGI

U srazu sa susjedima motiv nam je još veći

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

Najčitanije iz rubrike