Mozaik
ČLAN GRUPE ČOVEK BEZ SLUHA I ČEST GOST OSIJEKA

Poznati basist preminuo od COVID-a
Objavljeno 27. studenog, 2020.
Glazbena scena prerano je izgubila još jednog rokera. Nakon višednevne borbe s koronavirusom preminuo je poznati srpski glazbenik Mikica Zdravković u 47. godini. Basist bendova Čovek bez sluha i Vesele osamdesete, dugogodišnji zaposlenik Doma omladine Kragujevac, glazbeni promotor i jedan od osnivača Arsenal Festa, Zdravković je kao malo tko na ovim prostorima svojim djelovanjem oplemenio i zadužio glazbenu scenu Srbije, ali i okolnih zemalja u kojima je imao mnoge fanove.

- Zadužio nas je sve neizmjerno i svojom ljudskošću, kvalitetom koji danas toliko nedostaje, a čije je Mikica Zdravković bio oličenje. Čovjek dobre i velike duše, izuzetno blag i duhovit, strpljiv i spreman pomoći, Mikica je uvijek bio najbolji kad je bilo najteže. Jedan od najboljih. Prijatelj, drug, brat... Arsenal Fest dostojanstveno će i trajno odati priznanje čovjeku bez kojeg ne bi ni bilo kragujevačkog festivala. Do tada... - objavili su organizatori Festivala na Facebooku.

Punk bend Čovek bez sluha imao je brojnu vjernu publiku i u Hrvatskoj, često je nastupao i u Osijeku, a prije nekoliko godina i na orahovačkom Ferragosto Jamu. T.K.
Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike