Ekonomija
VISOKE OCJENE U ČAK 21 KATEGORIJI

Tvornica cementa Nexe dobila je međunarodni certifikat Prijatelj kupaca
Objavljeno 28. studenog, 2020.
Tvornica cementa i vodeći proizvođač, prijevoznik i ugrađivač svježeg betona u Republici Hrvatskoj Nexe d.d. nagrađena je međunarodnim "ICERTIAS Customers’ Friend” certifikatom, čime je prepoznata vrhunska razina usluge tvrtke. Certifikat "Prijatelj kupaca“, koji dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zürichu u Švicarskoj, certifikacijski je program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo tvrtke, proizvodi i usluge koji svojim kupcima nude provjereno vrhunsko iskustvo. Međunarodna organizacija ICERTIAS se tijekom analize fokusirala na kvalitetu odnosa tvornice Nexe sa svojim kupcima, odnosno klijentima, zaposlenicima, poslovnim partnerima i općenito na cjelokupan imidž tvornice cementa u Hrvatskoj. Tijekom istraživanja analiza se provodila kroz četiri temeljna "stupa“ – reputacija, komunikacija i društvene mreže, korisničko iskustvo te povjerenje, ali i kroz dodatne podskupine koje je potrebno zadovoljiti. U konačnici Nexe je dobio međunarodni certifikat zahvaljujući visokim ocjenama u ukupno 21 kategoriji.


- Čast nam je što je i na ovaj način prepoznata kvaliteta naših usluga. Uz kvalitetu proizvoda, pristup koji primjenjujemo i zahvaljujući kojem nam je međunarodna organizacija ICERTIAS dodijelila međunarodni certifikat "Prijatelj kupaca“ rezultirao je brojnim partnerskim odnosima i dugogodišnjim poslovnim suradnjama - istaknuo je Josip Ergović, član Uprave Nexe d.d.

Nexe d.d. redovito prati kvalitetu proizvoda i nove trendove u proizvodnji kako bi unaprijedio svoje poslovanje na zadovoljstvo svojih klijenata te provodi poboljšanja u području tehničko-tehnoloških procesa, uvodi nove, ali i poboljšava postojeće proizvode. Najnoviji trendovi prate se i u procesu pakiranja pa je Nexe prva tvornica u regiji koja je instalirala liniju pakiranja koja omogućava ultrazvučno potpuno zatvaranje vreća i čiju tehnologiju odlikuje minimiziranje rasipanja cementa prilikom paletizacije, pri utovaru i istovaru i općenito prilikom manipulacije proizvodom čime se osigurava čišći radni okoliš, što dovodi do bolje ekološke prihvatljivosti ovakve ambalaže. Sve te novosti prodajni predstavnici ažurno komuniciraju kupcima preko raznih kanala u svim zemljama u koje Nexe izvozi svoje proizvode. M.Ku.
Prioriteti u poslovanju tvornice cementa Nexe d.d. oduvijek su zadovoljstvo svih klijenata i zaposlenika.
Možda ste propustili...

GOSPODARSKA NIŠA S VELIKIM POTENCIJALOM

Tržište privatnog zdravstva do 2028. bit će 1 mlrd. eura

NA MOSTARSKOM SAJMU 42 TVRTKE IZ RH

Planiraju poboljšati izvoz na tržište BiH

DRVOPRERAĐIVAČIMA PRIHODI PALI U RASPONU OD 5 DO 55 POSTO

Zbog zaliha zatražili pomoć za održanje likvidnosti, ali i zadržavanje radnih mjesta

Najčitanije iz rubrike