Regija
DIŽU KVALITETU

Domu zdravlja dograđena je nova zgrada
Objavljeno 27. studenog, 2020.
NAŠICE

Završena je dogradnja novog objekta Doma zdravlja u Našicama, vrijednog nešto više od 4,6 milijuna kuna. Radovi su provedeni u sklopu projekta Dostupnija primarna zdravstvena zaštita na području cijele Osječko-baranjske županije. U novoj zgradi nalaze se ordinacije opće medicine, ginekologije, medicine rada, psihologije, kao i prostor za potrebe edukacije te patronažne zdravstvene zaštite. Dom zdravlja je tako na 498,29 četvornih metara dobio nove, moderne prostore za prijam i liječenje pacijenata. Tom će se investicijom omogućiti više dijagnostičkih i terapeutskih postupaka te poboljšati uvjeti za potrebe pružatelja primarne zdravstvene zaštite, čime će se povećati kvaliteta i broj usluga u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti na području Našica.

Voditeljica odsjeka za kvalitetu poslovnih jedinica Našice i Đakovo, Ljerka Nekić, rekla je kako je dobivena uporabna dozvola za korištenje objekta.

- Dom zdravlja Našice krenuo je s ovim projektom, no zbog spajanja domova zdravlja sada je objekt u vlasništvu Doma zdravlja Osječko-baranjske županije. Objekt je namijenjen primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a trenutačno je zbog situacije oko COVID-19 županijski Stožer civilne zaštite donio odluku o davanju ovog objekta na privremeno korištenje Općoj županijskoj bolnici Našice, pri čemu će se oni organizirati kako bi taj prostor što bolje iskoristili - kazala je Nekić. M.Ku.
Možda ste propustili...

PREDSTAVIO POSLJEDNJI ROMAN

Miro Gavran u Donjem Miholjcu

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

Najčitanije iz rubrike