Mozaik
TARAPANA BAND SNIMIO SVOJU PRVU BLAGDANSKU PJESMU

Svima poklanjaju “Zagrljaj za Božić”
Objavljeno 27. studenog, 2020.
Popularni Tarapana Band na čelu s pjevačem Franom Peharom predstavlja novu pjesmu i videospot "Zagrljaj za Božić". U ova prilično tmurna vremena idealno je okrenuti se pozitivi i blagdanima koji uvijek mame osmijeh na lice.

- Prvi put smo snimili blagdansku pjesmu i izuzetno smo ponosni što smo mogli u ova teška vremena donijeti veselu božićnu atmosferu u domove ljudi jer vjerujemo da danas to svima treba. Vjerujem da će pjesma biti veliki božićni hit, a moramo zahvaliti i publici koja je unatoč svemu uz nas, i zbog nje je naš album bio mjesecima u top 10 najprodavanijih domaćih albuma - rekao je Pehar.

Autor glazbe i teksta ove emotivne božićne pjesme je Dušan Bačić, a aranžman je radio Bojan Dragojević. Za sjajan videospot sniman u Music Stop Visual studiju i ovaj put je zadužen studio RoxPro iza kojeg stoji basist Tarapana Banda, Rok Maver. U spotu se dečkima iz Tarapana Banda pridružila i Sofija Spasojević s kojom je Frano priredio idilične, romatične kadrove u savršenom blagdanskom ambijentu. Tarapana Band iz pjesme u pjesmu potvrđuje status jednog od najboljih regionalnih pop zabavnih sastava, a ove godine predstavio je prvi studijski album "Ja sam na te ponosan", koji je mjesecima bio u vrhu najprodavanijih domaćih albuma.

- Vjerujem da ćemo u 2021. ući s ovom pozitivnom porukom, pjesmom ćemo zagrliti sve ljude za Božić, a vjerujem da ćemo se ubrzo i svi zagrliti na brojnim koncertima - zaključio je Pehar. T.K.
Najčitanije iz rubrike