TvObzor
HRT: ZVIJEZDE PJEVAJU

Arija i Marko pobjednici su 9. sezone popularnog showa
Objavljeno 27. studenog, 2020.

Arija Rizvić i Marko Kutlić pobjednici su 9. sezone HRT-ova showa Zvijezde pjevaju, odlučili su to gledatelji Hrvatske televizije.

Emisija je počela nastupom nefinalista, tj. pjevačkih parova koji nisu stigli do finala. Izveli su medley pjesama koje su pripremali, ali ih nisu stigli predstaviti u emisiji. Kristina i Vlado, Josipa i Sandi, Boris i Lea, Damir i Ivana, Marko i Gina, Dora i Bojan zagrijali su atmosferu pjesmama: I "Want to Break Free", "Dodiri od stakla", "The Twist", "Totalno sam lud", "Jagode i čokolada" i "Za dobra stara vremena".

U napetoj završnici finalisti su izveli po tri pjesme: jednu bržega i jednu sporijega ritma koje su već izvodili te treću, novu pjesmu po vlastitome izboru. Oba para za sve večerašnje nastupe dobila su od žirija maksimalan broj bodova.

Prvi su nastupili Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo s popjesmom "Human" s kojom su nastupili u 3. emisiji i tada je njihov nastup bio ocijenjen najboljim. Remi je komentirala da je Ivan bio savršen i tada, ali i večeras. I Jurica Pađen imao je samo riječi hvale, rekavši da iz Ivanova snažnog tijela izlazi snažan glas.

S pjesmom bržeg ritma nastupili su Arija Rizvić i Marko Kutlić. Za izvedbu "Disco Inferno" od članova žirija Danijele Martinović i Marka Tolje dobili su također same pohvale.

Uslijedio je drugi nastup Ivana i Lare. Dance pjesma "Kad nema ljubavi" bila je njihov izbor za pjesmu bržeg ritma. Marko Tolja komentirao je da je s ovom pjesmom već u prvoj emisiji shvatio da Ivan odlično pjeva. A Danijela je za boju Ivanova glasa rekla da je savršena i bogomdana.

Rock-baladu "Budi moja voda" pjevali su Arija i Marko i oduševili žiri. Remi je poručila Ariji da ima neobjašnjivu magiju koja igra za nju.

Treća pjesma s kojom su nastupili večerašnji finalisti bila je nova i na neki način simbolizirala je njihovo iskustvo i put u showu Zvijezde pjevaju. Pjesmom "Iz jednog pogleda" Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo zaokružili su svoje nastupe u 9. sezoni ovoga HRT-ova showa. Svi članovi žirija čestitali su im na izvedbi, a Remi je za kraj rekla da su je ostavili bez daha i bez teksta.

U uzbudljivoj i emotivnoj natjecateljskoj večeri Arija i Marko počastili su gledatelje pjesmom "Feeling Good" i njome opisali svoj doživljaj nastupa u showu. I posljednji komentari članova žirija prštali su pohvalama i na račun Arije, ali i na račun njezina mentora. – Bolji kraj nismo mogli poželjeti – rekao je Marko Tolja.

I dok su se napeto iščekivali glasovi publike, kao posebna gošća emisije nastupila je Vanna sa svojim novim singlom "Puna memorija", koji je nakon što se pojavio, vrlo brzo oduševio publiku glazbenih društvenih mreža.

– Hvala svima, nadamo se da smo vas bar malo razveselili u ovim tužnim vremenima – rekla je Arija. – Šariću, možeš biti profesionalni pjevač, čestitam ti. I hvala, naravno, najboljoj učenici Ariji – izjavio je Marko nakon proglašenja pobjednika.

I ove sezone kroz sve emisije vodio nas je sjajan voditeljski par Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Scenarist emisije je Alen Đurica, redatelj finalne emisije Tihomir Žarn, a urednica je Uršula Tolj.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”