Učionica
ISTRAŽIVANJE STUDENATA PSIHOLOGIJE I UDRUGE KREAKTIVA

Koliko znate o Erasmus + projektima? Ispunite upitnik i osvojite nagrade
Objavljeno 24. studenog, 2020.

Klub studenata psihologije PsihOs s Filozofskog fakulteta u Osijeku provodi istraživanje u suradnji s Udrugom za razvoj zajednice Kreaktiva pod nazivom ''Informiranost i stavovi o Erasmus + projektima i sudjelovanje u lokalnoj zajednici kroz volontiranje i druge oblike stjecanja dodatnih znanja, vještina i sposobnosti”.


Kroz ovo istraživanje skupljaju se informacije o tome zašto mladi idu ili ne idu na Erasmus + projekte i odlučuju li se na volontiranje ili ne, odnosno kroz koje se načine informiraju o samim projektima, je li razlog neuključivanja u takve aktivnosti možda loša informiranost i neznanje ili jednostavno nezainteresiranost. Uz to, istražuje se smatraju li mladi da se uz takve aktivnosti stječu nove  vještine, znanja i sposobnosti koje im pomažu održati korak s trendovima na tržištu rada.

Udruga Kreaktiva otvorila je mogućnost suradnje s kolegama u Mađarskoj, pa će se osim u Osijeku istraživanje provoditi i na određenoj populaciji mladih i u Mađarskoj. Sudionici mogu osvojiti i nagrade.


Istraživanju možete pristupiti OVDJE.

Možda ste propustili...