Regija
TVRTKA ĆE BITI U KOLODVORSKOJ ULICI 3

Komrad uskoro na novoj lokaciji
Objavljeno 23. studenog, 2020.
SLATINA - Tvrtka Komrad uskoro će se iz središta grada preseliti na novu lokaciju u Kolodvorskoj ulici 3.

– Riječ je o prostoru čiji dio već dulje vrijeme imamo u najmu, a ove godine cijeli prostor otkupili smo od tvrtke Papuk iz Našica. Tu imamo ukupno 12.000 četvornih metara prostora, od kojih je više od tisuću kvadrata natkriveno. Odluka je Skupštine društva da se Komrad u cijelosti preseli na tu lokaciju. Tu će biti naša operativa, kompletna postojeća i nova mehanizacija, a početkom sljedeće godine tu ćemo sagraditi i novu upravnu zgradu brutopovršine 270 četvornih metara. Rokovi nam nisu zadani, ali predviđamo da bismo se sredinom godine mogli preseliti – kaže direktor Komrada Mato Miličić.

Novi prostor Komrada predviđa veći prijamni dio, koji će omogućiti manje izravnih kontakata sa strankama, što je epidemiološki osobito važno.

– Mnogo je lakše voditi firmu i upravljati njome kad imate sve na jednom mjestu. Ova lokacija najbliža je i najpovoljnija za naše sugrađane – kaže Miličić, dodajući da tvrtka ima dovoljno sredstava da sama financira gradnju upravne zgrade te da to neće ni na koji način utjecati na cijenu vode ni na korisnike usluga Komrada. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura