Regija
U POVODU SVJETSKOG DANA DJETETA

Mališani iz dvaju vrtića međusobno se darivali
Objavljeno 23. studenog, 2020.
SLATINA - Svjetski dan djeteta polaznici Dječjeg vrtića Suncokret obilježili su na originalan način: izradili su poklone za svoje poznate ili nepoznate prijatelje, djecu iz Dječjeg vrtića Zeko.

Bila je to akcija "Djeca djeci", u okviru koje su nastale zanimljive narukvice, čestitke, privjesci, oslikani kamenčići i drugi oblici dječjih kreativnih uradaka, koje su mali "suncokreti" izradili s puno ljubavi i pažnje, dakako, uz pomoć svojih odgojitelja, i poklonili ih prijateljima iz Dječjeg vrtića Zeko, sa željom da se što prije susretnu, igraju i druže.

– Krajem prošle godine dogovoreni su različiti oblici suradnje između našeg i gradskog dječjeg vrtića s ciljem povezivanja tih dviju slatinskih odgojno-obrazovnih ustanova, njihovih polaznika i stručnih djelatnika. Nažalost, javnozdravstvena situacija nije nam dopustila realizaciju planiranih aktivnosti i projekata pa ovim malim znakom pažnje našim prijateljima poručujemo da mislimo na njih i da se nadamo što skorijem susretu. Prelijepi stihovi kolegice Tamare i slatkiši kojima su nas počastili osunčali su nam svima današnji tmuran i kišni jesenski dan – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Djeca iz područnog odjela DV-a Suncokret u Mikleušu darivala su učenike u Osnovnoj školi Mikleuš. P.Ž.
Možda ste propustili...

OBNOVA PRUGE VINKOVCI - VUKOVAR

U ponedjeljak se pušta napon u kontaktnu mrežu

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike