Osijek
NOVI/STARI PREDSJEDNIK OSJEČKOG HDZ-a

Radić: Samo jedinstveni HDZ
može pobijediti u gradu Osijeku
Objavljeno 22. studenog, 2020.

Ivan Anušić ponovno je izabran za predsjednika županijske organizacije HDZ-a Osječko-baranjske županije, a Ivan Radić za predsjednika osječkog Gradskog odbora HDZ-a.
- Poruka ovih izbora je jedinstvo stranke, samo jedinstveni HDZ koji se ne iscrpljuje unutarstranačkim borbama može pobijediti u Gradu Osijeku 2021. godine, što je ujedno i naš cilj. Ovo je prilika za Osijek da izađe iz okova neambicioznosti jer smatramo da je grad proteklih godina potonuo u letargiju. Smatramo da Osijek može biti nacionalni hit u naredne četiri godine kao grad ideja, grad energije, optimizma, kao grad dizalica, grad EU fondova i svega onoga što mi Osječani uistinu želimo da bude. Imamo vizije, ciljeve i ideje, gradimo ih korak po korak već godinama. Pozivam sve one građane koji imaju dobre ideje, koji žele da se grad Osijek pokrene, da nama se pridruže jer smatramo da ćemo zajedno s građanima biti nova energija grada Osijeka i da ćemo od njega napraviti onakav Osijek kakav sanjamo, rekao je Radić koji je večeras, nešto poslije 20 sati izašao pred novinare.

U tim trenucima još je trajalo prebrojavanje glasova za potpredsjednike, no bilo je izvjesno kako će to biti Nataša Tramišak, Josip Škorić i Josip Mihaljević. Oni su bili dio Radićevog tima. Radić je istodobno na izborima za županijsku organizaciju izabran za jednog od četiri potpredsjednika. D.Ku.

Možda ste propustili...

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

Najčitanije iz rubrike