TvObzor
MOJA POSLJEDNJA I PRVA LJUBAVI

Gelato Sisters donose vedre retrovibracije u novoj pjesmi
Objavljeno 21. studenog, 2020.

Ljubav je u zraku u novom singlu Gelato Sisters “Moja posljednja i prva ljubavi”. Retrokraljice donose nam samo vedre vibracije u svojoj verziji nezaboravnog klasika koji je u originalnu otpjevala neponovljiva diva hrvatske glazbe - Tereza Kesovija.

“Pjesma ‘Moja posljednja i prva ljubavi’ sama se nametnula kao najavni singl našeg albuma, nakon Nedinog nastupa u prvoj epizodi emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Zapravo, zahvaljujući tom nastupu shvatile smo koliko ljudi vole tu pjesmu i koliko je, na kraju krajeva, lijepa.”, otkrile su Gelato Sisters.

Pjesmu prati i videospot u prepoznatljivom stilu Gelato Sisters, smješten u šezdesete godine prošloga stoljeća, u slatkom iščekivanju poziva voljene osobe, a nakon kojeg slijedi odlazak na plesnjak.

”Snimanje spota, kao i svako naše druženje, proteklo je u odličnom raspoloženju. Na kraju su nam se pridružili i naši dečki koje od milja zovemo ‘The Popsicle Bend’, koji nas uvijek prate i podržavaju, kako na koncertima tako i na snimanjima.”, izjavile su Gelato Sisters.
Najčitanije iz rubrike