Regija
ZA DOBROBIT NAJMLAĐIH

Mališanima novo dječje igralište u Nuštru
Objavljeno 20. studenog, 2020.
NUŠTAR

Mališani u općini Nuštar dobili su novo dječje igralište na Trgu dr. Franje Tuđmana u Nuštru, a riječ je o investiciji vrijednoj 235 tisuća kuna bez PDV-a. Prvih dana od postavljanja igrališta bilo je jako puno djece, koje se pokazalo kao dobra investicija.

Uskoro će novo dječje igralište dobiti i naselje Cerić. Podsjetimo, u svibnju ove godine u prigodi obilježavanja Dana općine Tompojevci u tom su mjestu ugovor o donaciji 156.375 kuna za izgradnju dječjih igrališta u Berku i Ceriću s predstavnicima tvrtke Vermilion Zagreb Exploration potpisali općinski načelnici Hrvoje Drinovac za Cerić i Zdravko Zvonarić za Berak.

Općina Nuštar veliku pozornost pridaje svojim najmlađima. Tako je već treću godinu zaredom naknada za novorođenu djecu u toj općini 3000 kuna umjesto dosadašnjih 1000 kuna.

U tu svrhu u općinskom proračunu za 2020. godinu osigurano je 200 tisuća kuna, što bi trebalo biti dostatno ako se zna da je u 2019. godini u općini Nuštar rođeno 49 mališana te je na ime naknade ukupno isplaćeno 147 tisuća kuna. M.K.
Možda ste propustili...

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

Najčitanije iz rubrike