Sport
PRVA HRL "SJEVER"

Osijek sa samo deset igrača poražen u Čakovcu
Objavljeno 19. studenog, 2020.
Sa samo desetoricom igrača otputovali su rukometaši Osijeka u Čakovec da bi odigrali zaostali susret 3. kola Prve hrvatske lige "sjever". Nakon 60 minuta može se reći kako su mladi Osječani "umrli muški". Premda brojčano hendikepirani, vrlo dobro su se suprotstavili domaćinima i na kraju časno izgubili. Štoviše, nakon prvog poluvremena otišlo se na odmor s minimalnom gostujućom prednosti. Otpor Osječana u nastavku trajao je do ulaska u posljednjih deset minuta susreta. Tada su se Čakovčani prvo odvojili na tri, a ubrzo i na četiri pogotka razlike, i više snaga za povratkom kod gostiju nije bilo. Prigoda za bodovima već je u subotu (21. studenoga), kada u dvorani Zrinjevac gostuje Moslavina, trenutačno drugoplasirana momčad prvoligaškog prvenstva. Osijek je na desetom mjestu, ali s dvije utakmice manje. K.L.
ČAKOVEC 32 (14)

OSIJEK 29 (15)

ČAKOVEC - Dvorana Graditeljske škole. Bez gledatelja. Suci: Josip Cepanec (Turčin) i Dalibor Dragočajac (Novska)

ČAKOVEC: Škrobar 4, Hozjan 1, Farkaš, Kos, Tkalčec 5, Tkalec, Varšić, Juranić 8, Benko 1, Marciuš, Sklepić 4, Vuković 2(1), V. Horvat, Krajner 7, E. Horvat, Puček.

OSIJEK: Žganjer 1, Kuže 9 (3), Zrno 6 (1), Vuković 5, Cesar 3, Pleše 2, F. Horvat, Ninaj 3, Goluža i Mudrovčić.

SEDMERCI: Čakovec 1(1), Osijek 5(4); ISKLJUČENJA: Čakovec 6 minuta (Tkalčec 2, Juranić 2, Kos 2), Osijek 2 minute (Žganjer 2)
Možda ste propustili...

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

Najčitanije iz rubrike