Regija
NASTAVAK PROJEKTA ZAŽELI

Žene će skrbiti o 228 starijih osoba
Objavljeno 17. studenog, 2020.
DONJI MIHOLJAC

Grad Donji Miholjac, zajedno s projektnim partnerima, Općinom Magadenovac i Općinom Marijanci te udrugom DUGA - Društvom za usmjeravanje gospodarskih aktivnosti, ugovorio je projekt Zaželi – program zapošljavanja žena, faza 2.

U sklopu projekta objavili su javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške starijim osobama, a prijaviti se mogu osobe starije od 65 godina, koje nisu korisnici zajamčene minimalne naknade te da takva usluga nije već osigurana kroz druge javne izvore. Zbog epidemiološke situacije zainteresirani se mogu prijaviti isključivo preko telefona i e-maila.

Zainteresirane starije osobe mogu se javiti na e-adresu: duga@duga.hr. U prijavi treba navesti ime i prezime, adresu i kontakt-broj telefona te godište osobe. Također, mogu se prijaviti na brojeve mobitela 091 792 54 55 i 098 987 95 59 tijekom radnog vremena.

Ukupna vrijednost projekta je 3.388.180 kuna, a trajat će 15 mjeseci. Projekt će osnažiti i unaprijediti radni potencijal 38 teže zapošljivih žena s područja Grada Donjeg Miholjca, te Općine Magadenovac i Općine Marijanci, koje će pružati potporu za 228 starijih osoba.

Tijekom provedbe projekta 13 žena bit će educirano kako bi povećalo svoje kompetencije na tržištu rada. S.F.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura