Sport
PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA "SJEVER

Uvjerljiv poraz rukometaša Osijeka u Križevcima
Objavljeno 15. studenog, 2020.
Nakon što su propustili tri kola zbog pojave koronavirusa u suparničkim redovima, a dio toga vremena dio je momčadi proveo i sam u samoizolaciji, rukometaši Osijeka konačno su se vratili na parket na gostovanju u Križevcima. Dugačka odsutnost mlade momčadi očito je ostavila traga. Osječani su uvjerljivo poraženi od momčadi KTC-a (36:26). Prvo poluvrijeme nije nagovještavalo takvu rezultatsku katastrofu. Osječani su se dobro držali, a domaći su ključnu prednost stekli u završnici prvog poluvremena. Prvo su dvije minute prije kraja otišli na četiri razlike, da bi pred odlazak na odmor Vuković postigao pogodak za 18:15 nakon prvih 30 minuta. Već u 38. minuti bilo je "plus sedam" za Križevčane, koji su do kraja susreta podigli razliku u svoju korist. U jednom trenutku, pred kraj susreta imali su i "plus 12" pa su Osječani ipak do kraja koliko-toliko ublažilil poraz. Sada mladom sastavu Daga Kovačevića predstoji jaki ritam. Već u srijedu u Čakovcu odigrat će zaostali susret 4. kola. K.L.
KTC *36 (18)

OSIJEK*26 (15)

KRIŽEVCI - Dvorana Ljudevita Modeca. Bez gledatelja. Suci: Josip Cepanec (Turčin) i Dalibor Dragočajac (Novska).

KTC: Šutalo, Marković 9, Ezgeta 5 (1), Mušlek, Tandara 3, Martinčić, Maričić 2, Lazar 2, Kota, Perajica 5, Mirosavljević 8, Harča, Martinović, Celovec 1, Masnec 1 i Mršić.

OSIJEK: Žganjer, Kuže 11 (1), Zrno 5, Bošnjak, Vuković 5, Cesar, T. Goluža 1, Jakobović, Mandić 1, Pleše 2, Horvat, Mandarić, Ninaj, D. Goluža, Edl 1 i Mudrovčić

SEDMERCI: KTC 1(1), Osijek 1(1): ISKLJUČENJA: KTC 4 minute (Ezgeta 2, Tandara 2), Osijek 2 minute (Mandarić 2).
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike