Ekonomija
ZAVRŠAVAJU OVOGODIŠNJI INVESTICIJSKI CIKLUS

Pevex otvara novi centar, posljednji u 2020. godini
Objavljeno 6. studenog, 2020.
Prvi hrvatski trgovački lanac Pevex za svoj posljednji veliki potez u 2020. godini odabrao je preseljenje prodajnog centra u Makarskoj. Naime, Pevex se sa sadašnje lokacije, u zapadnom dijelu Makarske, seli na adresu gdje je do sada bio Velpro.


"Ovim preseljenjem osigurat će se bolji uvjeti rada za naše zaposlenike, a kupcima će postati još pristupačnija kupnja i odabir između 50.000 proizvoda, koje imamo u ponudi diljem Hrvatske, pa tako i u Makarskoj. Ovaj događaj je bitan za nas i pozivamo sve stanovnike iz svih okolnih mjesta da nam se pridruže prilikom otvaranja novog prodajnog centra u koji selimo poslovanje", poručio je predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević.


Otvaranje će se održati uz najviše higijenske mjere, obvezne maske i poštovanje socijalne distance, koju će nadgledati dodatne zaštitarske službe, a uz prigodna iznenađenja za svakog kupca. Novi prodajni centar prostirat će se na 5007 m2, zaposlit će se pet novih djelatnika, tako da će ih ukupno biti 40, a postoji mogućnost dodatnog zapošljavanja djelatnika uoči ljeta 2021. Pevex ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske. Preseljenjem prodajnog centra na novu, atraktivniju lokaciju završava se investicijski ciklus tvrtke za 2020. godinu. Pevex trenutno ima oko 2000 zaposlenika. Z.Rupčić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike