Sport
VEČERAS SE IGRA 2. KOLO LIGE PRVAKA U SKUPINAMA E-H

"Stara dama" nema sluha za probleme Barcelone
Objavljeno 28. listopada, 2020.
Utakmicama u skupinama E-H večeras će se kompletirati 2. kolo nogometne Lige prvaka. Bez premca najzvučniji dvoboj igrat će se u Torinu, gdje Juventus dočekuje Barcelonu u situaciji u kojoj su oba kluba u nacionalnim prvenstvima krenula lošije od uobičajenog. Barcelona je uz to za vikend poražena i u El Clasicu, pa bi novi poraz produbio krizu. Ovo je trebao biti i dugoočekivani međusobni ogled dva najbolja nogometaša svijeta, Ronalda i Messija, no Portugalac je tek sinoć saznao je li mu novi nalaz negativan na koronavirus, zbog kojeg je izvan akcije posljednja dva tjedna. Uz to, treneru "stare dame" Andrei Pirlu nedostaju u obrani Chiellini i De Ligt, dok Koeman ne može računati na Piquea i Coutinha.


- Ovo nije odlučujuća utakmica, no jedva je čekamo da pokažemo koliko vrijedimo. Barcelona je jaka, puna velikih imena i trebamo odigrati sjajan susret. Messi je još uvijek na vrhu, igrao sam protiv njega mnogo puta kao igrač, a ovo će mi biti prvi susret kao trener - rekao je Pirlo u najavi torinskog ogleda.
Današnji parovi 2. kola Lige prvaka: Krasnodar - Chelsea, Sevilla - Rennes (skupina E), Club Brugge - Lazio, Borussia (D) - Zenit (skupina F), Ferencvaros - Dynamo (K), Juventus - Barcelona (skupina G), Istanbul Basaksehir - PSG, Manchester United - RB Leipzig (skupina H). G.R.
Najčitanije iz rubrike