Sport
CIBALIA DANAS U ZAOSTALOM SUSRETU DOČEKUJE HAJDUK II (14 SATI)

Tomić: Mlade hajdukovce ne treba podcjenjivati
Objavljeno 28. listopada, 2020.
Dva koraka naprijed pa jedan korak natrag ritam je nogometaša Cibalije u posljednjih pet kola Druge HNL. Nakon dvije uzastopne pobjede uslijedio je poraz u Bijelom Brdu od BSK-a. Potom su ponovno nanizali dvije pobjede, a u subotu su minimalno poraženi na gostovanju kod Rudeša. Vinkovčanima slijedi danas (14 sati) zaostali susret protiv druge momčadi Hajduka, a u nedjelju gostuju u Zmijavcima kod Croatije. Vjerujemo kako Petar Tomić ne bi imao ništa protiv da se ovaj ritam nastavi i nakon dvije predstojeće utakmice jer bi slijedile dvije pobjede.

- Naravno da bih na to pristao. Slijedi nam utakmica s Hajdukom, a kada nju odigramo, vjerujemo na najbolji mogući način, razmišljat ćemo o gostovanju u Zmijavcima.

Cijeni Tomić mlade hajdukovce, ali ih se ne pribojava.

- Zbog čega bih se pribojavao? Igramo na domaćem terenu gdje uvijek idemo na tri boda. Uvažavam suparnika. Mlada su i vrlo potentna momčad koja može kvalitetno odigrati protiv svakoga, a kada im se priključe iz prve momčadi dva-tri igrača, onda je to već iznimno kvalitetna momčad.

Očekuje li možda kako će se drugoj momčadi Hajduka netko priključiti od onih koji kandidiraju za sastav Harija Vukasa?

- Ne mogu točno tvrditi, ali sumnjam. Oni dolaze u Slavoniju i ostat će ovdje pet dana jer u subotu gostuju kod druge momčadi Osijeka. Tako da vjerojatno neće posezati za igračima iz prve momčadi. Mi moramo biti dobri i na domaćem terenu ići po tri boda, kako god se suparnik zvao.

Hendikep je što će susret ponovno igrati bez gledatelja, a Tomić ne može računati na Galića zbog žutih kartona.

Najvjerojatniji sastav Cibalije: Đaković, Išasegi, Oršolić, Stanić, Ciprić, Baltić, Diyoki, Jajalo, Šarić, Baraban i Miljanić. K.L.
Možda ste propustili...

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

Najčitanije iz rubrike