Regija
U VELIKOM PERIVOJU OBITELJI PEJAČEVIĆ

Gradnja posjetiteljskog centra u Našicama bit će gotova za mjesec dana
Objavljeno 27. listopada, 2020.
NAŠICE

U Velikom perivoju obitelji Pejačević u Našicama u tijeku je gradnja kulturno-turističkog posjetiteljskog centra u sklopu projekta Prirodne baštine. Radove je obišao gradonačelnik Josip Miletić sa suradnicima. Istaknuo je kako je riječ o projektu iznimne vrijednosti kojim se uređuje puno toga, a između ostalog i posjetiteljski centar, koji je pri završetku.

- Ovdje će biti središnja točka za posjetitelje Grada Našica i za razvoj turizma, a kroz mjesec dana očekujemo završetak radova. Ovdje na terenu smo se uvjerili da je sve dobro napravljeno, lijepo izgleda, a struka će voditi računa o tome da to bude onako kako je i planirano - rekao je Miletić i napomenuo kako će ovaj posjetiteljski centar podići kvalitetu usluge prema našim turistima, a isto tako i podići infrastrukturu.

Također je naglasio kako projekti prirodne i kulturne baštine ne znače isključivo samo obnovu nego se u sklopu projekata realiziraju i novi prostori u kojima će se razvijati određene struke. Osvrnuo se i na nevrijeme u Velikom parku te rekao kako je velik dio štete saniran te da ostaje još dio sanacije kada vremenski uvjeti to dopuste, kao i radovi na nastavku obnove prirodne baštine. M.Ku.
Možda ste propustili...

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

Najčitanije iz rubrike