Sport
PAKET24 PREMIJER LIGA

Novi domaći posrtaj rukometaša Spačve
Objavljeno 25. listopada, 2020.
Niti nakon petog kola Paket24 Premijer lige, rukometaši Spačve-Vinkovci ne znaju za pobjedu. Štoviše, iz Vinkovaca su nakon Umaga kompletan plijen u subotu odnijeli i rukometaši Sesveta. Ponovno su Vinkovčani odigrali jednu dramatičnu utakmicu koja je ponovno otišla na stranu suparnika. Bio je to susret koji je proglašen za najzanimljiviji i najdramatičniji kompletnog kola. momčadi su se izmjenjivali tijekom susreta u vodstvima, a zanimljivo da je prvi put neka momčad imala tri pogotka razlike u samoj završnici susreta kada je Vusić donio prednost Sesvetama 27:24. Gosti su imali pogodak prednosti i nakon prvog dijela (13:14). Takvu minimalnu prednost čuvaju do sredine nastavka, a od 47. do 50- minute dvaput imaju dva pogotka prednostii, no susret je prelomljen tek u 56. minuti kada su gosti otišli prvi put na tri pogotka prednosti. Takva je razlika i minutu i 13 sekundi prije kraja. Vinkovčani tada uspijevaju postići dva pogotka za redom, imaju i napad za izjednačenje, ali ga nisu realizirali i Sesvečani osvajaju velike i vrijedne bodove.


Krešimir Lacković
SPAČVA VINKOVCI *28 (13)

SESVETE *29 (14)

VINKOVCI - Dvorana OŠ Bartola Kašića. Sudac: Igor Emanović i Zoran Mikić (Štivica).

SPAČVA VINKOVCI: Ćirović (7+0), Pašagić (1+0), Romić, Jurić, Vašarević 5(1), Nađ 2, Čičak 4, Buntić 6(2), Vignjević, Blašković,, F. Mažurana, R. Mihaljević 1, Bolanča 4, Radović 3, Božić i Nedić 1.

SESVETE: Brezinščak, Mudrinjak (7+0), Krndelj 4(2), Topić, Potnar, Matić, Jelovčić, Mišković 3, Vusić 4, Šuker, Krešić 6, Jurić, Gavrić, Rukavina, Finek 5 i Sirotić 7(3).

SEDMERCI: Spačva Vinkovci 3(3), Sesvete 5(5); ISKLJUČENJA: Spačva Vinkovci 2 minute (Nađ 2), Sesvete 4 minute (Potnar 2, Matić 2).
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana