Mozaik
TVORNICA KULTURE PREDSTAVILA FOOD CLUB

Svakog petka i subote svirka i gastronomija
Objavljeno 24. listopada, 2020.
Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija projekt Sindikat Food Club sjedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora. Tvornica Kulture osvježila je svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar, koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastropriču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.


Novi program, jedinstven u gradu Zagrebu, pratili su domaći glazbenici koji će se i sami naći na pozornici, poput Mile Kekina, Ivana Dečaka, Nenada Borgudana iz Detoura, i Igora Geržine te chefova Mate Jankovića i Christiana Misirače. Program je predstavila Ivana Delač koja je uz kraće razgovore s gostima najavila bogati program koji je Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima. Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova. Gastronoviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima uz glazbeni program uživo.


U sklopu Tvornice svakodnevno radi i Sindikat restoran pod kuharskom palicom chefa Kristijana Tabeta, a ovo kultno zagrebačko mjesto najveći je i caffe bar u gradu. Dobrodošli ste svakog vikenda na atraktivne večeri koje ćete zasigurno pamtiti radi jedinstvene kombinacije vrhunskih kuhara i renomiranih glazbenika. Svoje mjesto osigurajte na vrijeme u sustavu Entria, jer je kapacitet sjedećih mjesta ograničen zbog epidemioloških preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.


Raspored izgleda ovako: 30.10. Mile Kekin i chef Tom Gretić, 31.10. Natali Dizdar i chef Tom Gretić, 6.11. Vatra i chef David Skoko, 7.11. Marko Tolja i chef David Skoko, 11.11. Šajeta i chef Kristijan Tabet, 13.11. Neno Belan i Fiumens i chef Mate Janković, 14.11. Neno Belan i Đavoli i chef Mate Janković, 20.11. Igor Geržina i chef Deni Srdoč, 21.11. Detour i chef Deni Srdoč, 27.11. Mangroove i chef Mate Sučić te 28.11. Pavel i chef Mate Sučić. T.K.
Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike