Osijek
60. GODINA FAZOS-a

Sajam obiteljskih
poljoprivrednih gospodarstava
Objavljeno 23. listopada, 2020.

Obilježavanje 60. obljetnice postojanja i rada Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek danas zaključuje Sajmom obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Treće je to njegovo izdanje, ovaj prvi puta, zbog epidemioloških mjera, organiziran je na otvorenom - ispred fakultetske zgrade. Nešto je stoga manje izlagača nego u prethodnim izdanjima, ali i brojka od 35 štandova donijela je raznovrsnost na poljoprivrednoj proizvodnji kreiranih proizvoda i usluga.

Sajam obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava organizira se u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS-a i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja fakulteta, okuplja izlagače, proizvođače koji su diplomirali na osječkoj "Poljoprivredi".

Na otvorenju sajma goste su pozdravili u ime Grada Osijeka dogradonačelnica Žana Gamoš, u ime Osječko-baranjske županije Silva Wendling, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu. Vlado Guberac, rektor Sveučilišta J.J. Strossmayera (ranije dekan upravo na FAZOS-u, nap.a.), a potom i Krunoslav Zmaić, dekan FAZOS-a. D.Ku.

Možda ste propustili...

HRVATSKO DRUŠTVO ZA BUBREG HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA

Kongres nefrologa od 12. do 14. 4.

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

Najčitanije iz rubrike