Dome slatki dome
LIFESTYLE LG STYLER

Ormar budućnosti za najbolju njegu odjeće
Objavljeno 22. listopada, 2020.
Sustavom sušenja pri niskim temperaturama odjeća se suši brže nego na zraku te se sprječava njezino skupljanje i oštećenja

LG Styler inovativno je rješenje za njegu odjeće koje definitivno pojednostavljuje život korisnicima, odlikuju ga elegantan dizajn te jedinstvene značajke i funkcije kojima se odjeća osvježava, uklanjanju se nabori te neugodni mirisi, a može se koristiti za dezinfekciju i ostalih predmeta od tkanine.

LG Styler posjeduje značajku TrueSteam, koja se koristi čistom vodenom parom za dubinsko prodiranje u odjeću, što pomaže u smanjenju alergena, neugodnih mirisa i nabora na odjeći. Osim toga, sustavom sušenja pri niskim temperaturama odjeća se suši brže nego na zraku te se sprječava njezino skupljanje i oštećenja prouzročena toplinom. Tako njega poslovnih odijela, haljina, pulovera, dječje odjeće, plišanih igračaka ili posteljine nikad nije bila lakša, a odjeća je uvijek svježa i mirisna.

Uz ovaj LG-ev ormar budućnosti možete više vremena posvetiti slobodnim aktivnostima, vježbanju ili druženju s obitelji. Ugrađena vješalica koja se pomiče lijevo-desno 220 puta u minuti pomaže ukloniti nabore na odjeći kao ni jedan drugi uređaj. Tako nakon radnog dana možete jednostavno osvježiti svoje poslovno odijelo, ali i svaki put dobiti hlače sa savršenom crtom. Između mnogih programa moguće je odabrati ultrabrzu opciju, kojom Styler pritiskom na jednu tipku za samo 20 minuta osvježi odjeću. Bitno je svakako spomenuti i kako Styler pomaže u uklanjanju suvišne vlage iz prostorije. Tako će i odjeća i interijer uvijek biti svježi.

"LG je ponosan što je predvodnik u razvoju sustava za njegu odjeće, a upravo su uređaji LG Styler opremljeni naprednim tehnologijama koje smo sami razvili", rekao je Tomislav Antolović, voditelj ključnih kupaca u segmentu kućanskih uređaja u LG-ju Hrvatska.

"Kao svi naši proizvodi, i Styler pridonosi stvaranju održivijeg svijeta i zdravijeg okruženja. Inovacijama poput ove olakšavamo život korisnicima te istovremeno smanjujemo utjecaj na okoliš", dodao je Antolović.
Marin Režić
Eliminira bakterije
Osim što održava odjeću čistom i svježom, glavna značajka TrueSteam može eliminirati više od 99,9 posto alergena i bakterija. LG Styler tako omogućava jednostavnu dezinfekciju tkanina i stvari koje se teško peru ili se ne smiju uopće prati, a pri tome se koristi čista para, bez kemijskih aditiva. Uređaj dopunjuje LG-ev pametni dom, u kojem su svi kućanski uređaji povezani preko besplatne aplikacije. Upravo ona omogućava upravljanje i nadzor pametnih uređaja gdje god se nalazili. Tako jednostavno možete pratiti potrošnju električne energije ili preuzimati nove programe za njegu odjeće.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana