Mozaik
POPULARNA GRUPA OBJAVILA NOVI SPOT

Dečki iz Pravila igre u novom spotu preživjeli zrakoplovnu nesreću
Objavljeno 19. listopada, 2020.

U mnogim glazbenicima posebno izazovnom razdoblju pandemije, pa tako i grupi Pravila igre, članovi tog benda krenuli su u sasvim novu avanturu i poglavlje svoje karijere. Nakon niza uspješnica i nagrada u posljednjih godinu dana odlučili su se na putovanje, i to ono posebno - prema regionalnoj glazbenoj sceni. Na tom putovanju doživjeli su, ni više ni manje, avionsku nesreću redatelja Darija Radusina.

O čemu je riječ? Od službene radijske premijere njihova novog singla "U hladnoj sobi" početkom listopada slušatelji imaju priliku čuti neka drukčija i zrelija Pravila igre, tako da bend okreće novu stranicu u svojoj karijeri. Upravo ovoj pjesmi pridružen je novi videospot, koji metaforično, i s pomoću najsuvremenije filmske tehnologije, prikazuje stihove pjesme poznatih autora Sonje i Mire Buljana. "Kada ljubav u ponor pada", zapisano je u stihovima tog obećavajućeg hita, i upravo je pad aviona u novome spotu Pravila igre simbolično popratio tu priču.

 


Videospot posebnim čini i sasvim nova i uspješna suradnja s Martinom Vuletić, poznatom hrvatskom plesačicom i influencericom, koja je plesala uz brojne poznate izvođače na njihovim koncertima, a za svoju turneju angažirala ju je i Severina.

- Vjerujemo da je pjesma "U hladnoj sobi" jedna od najboljih pjesama Mire Buljana u njegovoj karijeri. Ako uzmemo u obzir da je napisao neke od najvećih hitova u regiji, neopisivo smo sretni što smo baš mi dobili priliku snimiti pjesmu "U hladnoj sobi". Pjesma je snažna, emotivna i od njezine radijske premijere primili smo velik broj pozitivnih komentara slušatelja i glazbenih kolega. Što se tiče videospota, bilo je to jedno nezaboravno iskustvo jer smo prvi put snimali na pravom filmskom setu, ali i koristili se najsuvremenijom filmskom tehnologijom. Uživali smo u svakom trenutku te željno iščekujemo reakciju publike. Ovu priču, s ovom pjesmom, sigurno ćemo pamtiti zauvijek, a nadamo se da će ostati zapamćena i među našom dragom publikom - izjavili su članovi benda.

Njihova publika osim najnovijeg videouratka na poveznici dobit će priliku pogledati i nadolazeći virtualni koncert, koji će grupa Pravila igre pripremiti do kraja ove godine. Zbog nezapamćenih okolnosti, koje su ponajviše potresle glazbenu i izvođačku scenu, članovi benda nisu željeli razočarati svoje vjerne pratitelje. Više o koncertu, najavili su, moći ćete uskoro doznati na njihovim društvenim mrežama. T.K.

Bilo je to jedno nezaboravno iskustvo jer smo prvi put snimali na pravom filmskom setu, kažu dečki
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike