Mozaik
DJ I PRODUCENT KAMENY

Singlom "Problems"
najavio album prvijenac
Objavljeno 19. listopada, 2020.

Tomislav Jelić, poznat mnogima kao DJ i producent Kameny, iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, a već nekoliko godina ostvaruje suradnje, prije svega s mladim vokalima, a potom i s nekim od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj.


Pri tome predstavlja nove pjesme ili remikse postojećih hitova, a kojima želi hrvatsku pop-glazbu odvesti i u klubove te je približiti mladim generacijama. Njegove suradnje s imenima kao što su Nikola Marjanović, Iva Ćurić, Dora Vestić, Boris Štok i Barbara Dautović te remiksi pjesama Kad smo se voljeli Vanne i Mijenja se vrijeme Nine Badrić osvajale su radijski eter diljem Hrvatske i regije, a svi njegovi uradci u posljednje četiri godine, kao i oni koje ćemo prvi put čuti, naći će se na nadolazećem, prvom studijskom albumu. Sadržavat će osam objavljenih singlova, među kojima je i nova pjesma "Problems", za koju je glazbu napisao Daniel Hojsak na tekst Krysta Youngsa, a aranžman i produkciju radili su Hojsak i Kameny. Videospot potpisuje mlada autorica Nevena Deljanin iz Beograda.


- Ovog proljeća i ljeta nakon remiksa za Boris Štoka i Nikolu Marjanovića završio sam i album i jako brzo će izići u javnost. Sretan sam, prije svega zbog činjenice što su mlada imena, tada nedovoljno afirmirana, uspjela doći do svjetla reflektora, a potom i zbog sjajnih suradnji s nevjerojatnim glazbenicima koje su me posebno veselile - rekao je Kameny, vlasnik izdavačke kuće Styx Production. Najavio je izlazak albuma prvijenca u studenome, prvo na CD-u, a potom će biti objavljen i na vinilu. Za vizualni identitet, kao i fotografije Kamenog, zadužen je legendarni hrvatski grafički dizajner i fotograf Igor CC Kelčec, s kojim surađuje još od 1997. T.K.

Možda ste propustili...

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike