Sport
PRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA

Osječani položili oružje već u prvih 14 minuta
Objavljeno 16. listopada, 2020.
Osječki malonogometaši nisu u Dubrovniku uspjeli ostvariti svoje želje. Otišli su na krajnji hrvatski Jug s pobjedničkim ambicijama, ali na parketu dvorane Gospino polje nisu opravdali te najave. Računali su kako će biti sposobni zaskočiti Square koji je tijekom ljeta ostao igrački prilično oslabljen, ali dogodilo se posve suprotno. Zapravo, moglo bi se reći kako su Osječani "šapatom pali", jer je dubrovačka momčad već u 14. minuti imala golemu prednost od 4:0. Već tada se moglo naslutiti kako će se gosti kući vratiti praznih šaka. U nastavku susreta domaćini su zadovoljni čuvali rano stečeno visoko vodstvo, a Osječani su sve dublje tonuli u nervozu, pa je u 26. minuti zbog drugog žutog kartona isključen Armando Kajfeš, a nedugo nakon toga isključen je i predstavnik osječke momčadi Dejan Pavlović. Square nije tu brojčanu nadmoć pretvorio u još uvjerljivije vodstvo. Gosti su prilično bili ljuti na suce, a vjerojatno dijelom i na sebe, jer nisu nikako uspijevali bar smanjiti zaostatak. Tek u samoj završnici susreta Brazilac u osječkim redovima Lima uspio je postići počasni pogodak. Osječani su tako doživjeli treći uzastopni prvenstveni poraz i još uvijek su bez boda u prvoligaškoj povratničkoj sezoni, a novu priliku za popravljanje bodovnog učinka imat će za šest dana kada im u Zrinjevac dolazi još jedna momčad koja pripada među one koje će se boriti za prvoligaški opstanak - splitski Universitas. D.Keler
SQUARE**4 (4)

OSIJEK KELME**1 (0)

DUBROVNIK - Dvorana Gospino polje. Gledatelja: 200. Suci: Vedran Babić i Edo Vulić (oba Split). Strijelci: 1:0 Džanković (5), 2:0 Konsuo (11), 3:0 Džanković (13), 4:0 Vuletić (14), 4:1 Lima (36). Žuti kartoni: Duvančić (Square), Lima, Mijić, Kajfeš, Gelo (Osijek Kelme). Crveni karton: Kajfeš (Osijek Kelme).

SQUARE: Primić, Džanković, Miladin, Vuletić, Tikvica, Duvančić, Konsuo, Perić, Nebergoj, Šulić, Drobac, Franković, Turuk.

OSIJEK KELME: Živković, Mijić, Šalaj, Pandurević, Kajfeš, Lima Da Silva, Čosić, Čavar, Gelo, Balić, Nospak.
Najčitanije iz rubrike