Tehno
VIBER

Može postaviti podsjetnik
Objavljeno 16. listopada, 2020.
Viber, jedan od vodećih svjetskih appova za laku i besplatnu komunikaciju, predstavio je funkciju za My Notes koja korisnicima omogućuje postavljanje podsjetnika za zadatke i druge važne događaje. Nova funkcionalnost korisnicima omogućuje vođenje računa o svim svojim porukama i podsjetnicima u jednoj jednostavnoj aplikaciji poznatoj po brizi za privatnost korisnika.


Kako je ritam života sve brži, a dnevni rasporedi su nam zbog izazova s kojima se susrećemo tijekom pandemije sve užurbaniji i kaotičniji, podsjetnici i to-do liste postaju ključan alat za održavanje kontrole nad svakodnevicom. Pamćenje rođendana, online ispita ili konferencijskih razgovora lakše je s pomoću Viberovih podsjetnika za My Notes, alata kojim platforma svojim korisnicima pomaže prilagoditi se novoj situaciji tako da svoj raspored prate na istoj platformi koju koriste za razmjenu poruka s kolegama, obitelji i prijateljima.


Korisnici samo trebaju dugo kliknuti na bilo koju poruku u My Notes i odabrati "postavi podsjetnik". Nudi im se postavljanje vremena i datuma podsjetnika, kao i opcija hoće li se podsjetnik ponavljati. Podsjetnik jednostavno iskoči na ekranu u odabrano vrijeme, a predstavlja samo jednu od funkcionalnosti koje nudi My Notes, gdje korisnici mogu: unositi bilješke za zadatke, događaje ili druge svrhe, označiti svoj zadatak kao "izvršen", uz skrivanje bilješki, prosljeđivati poruke iz drugih chatova u My Notes. Proslijeđene poruke iz drugih chatova u My Notes sadržavat će oznaku iz kojeg su chata proslijeđene kako bi korisnike uvijek podsjećale na kontekst i razlog prosljeđivanja. M.R.
Najčitanije iz rubrike