Regija
SVEČANA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA U POVODU DANA OPĆINE

Zlatna plaketa županu Androviću
Objavljeno 13. listopada, 2020.
MIKLEUŠ

U povodu Dana općine i blagdana svete Terezije Avilske u općinskoj vijećnici održana je svečana sjednica Općine Mikleuš. Sjednici su, među ostalima, nazočili saborska zastupnica Vesna Bedeković, župan VPŽ-a Igor Andrović i gradonačelnik grada prijatelja Donje Stubice Nikola Gospočić. Sjednicu je otvorio predsjednik Vijeća Ivan Kanski, a potom je o projektima i odrađenim aktivnostima govorio načelnik općine Milan Dundović, koji je dobio poklon "Srce prijateljstva" za 25 godina uspješne suradnje i prijateljstva s Donjom Stubicom.

Uručene su i općinske zahvalnice Davoru Kušaniću za suradnju i nesebičan doprinos u organizaciji manifestacija na području općine, Jadranki Grabar za promicanje kulture, Andrijani Miklić za razvoj rukometnog kluba, DVD-u Četekovac za zaštitu od požara, Stožeru civilne zaštite općine za borbu protiv koronavirusa, Udruzi branitelja Domovinskog rata INA – Naftaplin KVIN za promicanje istine o Domovinskom ratu te Gradu Donja Stubica za 25 godina uspješne suradnje i prijateljstva.

Zlatnu plaketu dobio je župan Andrović za doprinos u realizaciji planova i programa usmjerenih razvoju i napretku općine. V.G.
Možda ste propustili...

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

IMA NAJBOLJE VINO SLATINSKOG VINOGORJA

Mirko Lukač: Vino se mora osluškivati

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura