Crna kronika
PROMETNA NESREĆA IZMEĐU NUŠTRA I VINKOVACA

Mladić poginuo u sudaru automobila
Objavljeno 12. listopada, 2020.

Jedan mladi život izgubljen je u teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak u ranim poslijepodnevnim satima dogodila na cesti između Vinkovaca i Nuštra. Dvije osobe u istoj su nesreći teže ozlijeđene. Prve su informacije govorile da je pod još nepoznatim okolnostima došlo do izravnog sudara dva osobna automobila na dijelu ceste nedaleko od izlaza iz Vinkovaca prema selu Nuštar. Ceste su u ponedjeljak bile mokre i skliske zbog kiše.


Prema podacima iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, kobna nesreća zbila se oko 14.45 sati. "U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, jedno vukovarskih, drugo vinkovačkih registracijskih oznaka. Tri osobe prevezene su vozilima hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Vinkovci. Smrtno je stradao 28-godišnji vozač osobnog automobila vukovarskih oznaka, dok su njegova 29-godišnja suvozačica i 27-godišnji vozač drugog osobnog automobila teže ozlijeđeni", javili su iz PU-a u Vinkovcima.


Zbog obavljanja očevida koji je trajao do večernjih sati, cesta Vinkovci - Nuštar bila je zatvorena, a sav promet odvijao se obilaznim putem, preko vinkovačke obilaznice. S.Butigan

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

2

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura