Novosti
FORTENOVA GRUPA

Nova uprava Belja: Dean umjesto Bošnjakovića
Objavljeno 13. listopada, 2020.
"U Belju, kao najvećoj kompaniji u poljoprivrednom segmentu Fortenova grupe, došlo je do promjene menadžmenta, u kojoj je predsjednik Uprave postao Andrej Dean, ujedno i izvršni direktor Fortenova grupe za poljoprivredu", potvrdili su za Glas Slavonije iz korporativnih komunikacija grupe. Članovi Uprave Belja postali su, uz Marija Vrgoča, Mirela Periškić i Goran Miličević. Dosadašnji predsjednik Uprave Davor Bošnjaković odlučio je svoju karijeru nastaviti izvan Fortenova grupe.

"Andrej Dean zahvalio je Davoru Bošnjakoviću na dugogodišnjem angažmanu i osobnom trudu da sačuva i osnaži vrijednost kompanije, osobito tijekom turbulentnih vremena, koja je kompanija prolazila prije tri godine", poručuju iz Fortenove, napominjući kako Belje, kao jedna od najvećih kompanija u sustavu Fortenova grupe i najveća poljoprivredna kompanija, ima posebnu važnost u ukupnom poslovanju. Kažu kako su sve poslovne strategije i aktivnosti usmjerene na očuvanje vrijednosti Belja i ostalih poljoprivrednih kompanija, kao i na daljnji razvoj, unaprjeđivanje poslovanja i stvaranje novih vrijednosti za zaposlenike, kupce i lokalnu zajednicu. Vlasnička struktura Belja ostaje nepromijenjena. Uprave kompanija Fortenova grupe dodatno su ojačane i u Vupiku te u PIK-u Vinkovci.

"U Vupiku je, kao i do sada, predsjednik Uprave Goran Miličević, a u Upravi mu se, uz dosadašnjeg člana Marija Vrgoča, pridružuje Mirela Periškić. U PIK-u Vinkovci, pak, Mirela Periškić ostaje predsjednica Uprave, a uz nju i Marija Vrgoča u Upravi će biti i Goran Miličević", kažu u Fortenova grupi. Naglašavaju kako su sve promjene realizirane s ciljem daljnjeg jačanja integracijskih procesa u poslovnom području Fortenova grupe "poljoprivreda".

"Vjerujemo da će ovaj novi model upravljanja i organizacije osigurati brojne sinergije i efikasnije upravljanje svim resursima poljoprivrednih kompanija Fortenova grupe, kao i potpunu realizaciju zadanih poslovnih planova", ističu. I.Getto
Možda ste propustili...