Osijek
RADOVI IZMEĐU OSIJEKA I BILJA

Uskoro asfaltiranje biciklističke staze
Objavljeno 13. listopada, 2020.
Kako nam se jesen primaknula, od dana kada su u kolovozu počeli radovi između Osijek i Bilja, tako se i rekonstruirana pješačko-biciklistička staza približila Bilju. Naime, kako doznajemo od načelnika Općine Bilje Željka Cickaja, veliki dio posla odrađen je u proteklih mjesec-dva, pa je preostalo još samo nekih tridesetak metara do završetka, odnosno do ulaza u naselje Bilje. Cickaj kaže da je obišao gradilište i vidio da su strojevi i radnici nadomak Bilju, što ga veseli, jer to znači da planirani radovi napreduju onako kako je i predviđeno.

"Potpuno rekonstruiramo pješačko-biciklističku stazu, krenuli smo južno od Bilja, od administrativne granice s gradom Osijekom, kako bismo se nadovezali na već završen njihov dio staze od dravskog mosta do izlaza iz Osijeka. Nakon postavljanja novog tampona i proširenja staze kako bi bilo više mjesta za bicikliste u dva smjera i pješake sada bi trebalo uslijediti i asfaltiranje", kaže načelnik Općine koja provodi ovaj više milijuna kuna vrijedan projekt.

Podsjeća i na to da je riječ o prvoj etapi radova, a u drugoj etapi s rekonstrukcijom će se nastaviti i kroz samo Bilje, odnosno Blatnu ulicu. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike