Crna kronika
OBITELJ I PRIJATELJI TRAGAJU ZA ŽENOM IZ VARDARCA

Lidija Vilc nestala u petak u Osijeku
Objavljeno 10. listopada, 2020.

OSIJEK
LIdija Vilc iz Vardarca nestala je u Osijeku u petak u ranim poslijepodnevnim satima. Obitelj i prijatelji tragaju za njom.
- U petak ujutro mi je mama otišla na posao i nije se vratila kući. Posljednji put je kontaktirana u 13 sati te joj se od tada gubi svaki trag. Mobitel je isključen te je se ne može dobiti. Na sebi je imala crne hlače, sivi džemper i smeđu jaknu. Svaka informacija i pomoć je dobrodošla. Molim Vas ako je itko vidio nju ili metalik sivu Škodu Fabiu (BM 891 CC) da mi se javi u inbox ili na brojeve telefona 095 806 3265 / 095 521 4589 /091 558 4762 - objavila je obitelj nestale žene na Facebooku.
Posljednji se s Lidijom čuo njezin suprug.
- Čuo sam se s njom u petak u 13 sati i sve je bilo normalno. Zvao sam i u njezinu firmu i svi kažu da je sve bilo uobičajeno. Išla je kod liječnika u Osijeku po moj nalaz i sestra je se sjeća. Nakon toga je trebala otići do Lidla i nakon toga joj se gubi svaki trag. Policija je bila već u petak navečer. Znamo da ne bi samo tako nekud otišla - rekao je Lidijin suprug Denis. Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj ženi mogu se javiti na brojeve telefona koje je objavila obitelj ili policiji na 192.  S.Lacić

Možda ste propustili...

ŠVERCER ILEGALACA DAO OBJAŠNJENJE

Krijumčario Sirijce zbog nadgrobnog spomenika

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

Najčitanije iz rubrike