Regija
DRUGO IZDANJE

Dani Okusa deset dana u studenom
Objavljeno 30. rujna, 2020.
ILOK

U Iloku je održana 11. sjednica Savjeta projekta Okusi hrvatske tradicije kojoj je domaćin bila TZ Vukovarsko-srijemske županije, uz nazočnost direktora županijskih turističkih zajednica koji sudjeluju u toj velikoj projektnoj suradnji.

Glavna tema bio je dogovor o organizaciji Dana Okusa hrvatske tradicije, nacionalne gastronomske manifestacije, kojoj je cilj promocija hrvatskih tradicijskih jela i ugostiteljskih objekata. Kako je istaknuto, uvažavajući sve epidemiološke mjere u objektima, drugo izdanje manifestacije održat će se od 20. do 30. studenoga, a obuhvatit će 11 hrvatskih županija s više od stotinu ugostiteljskih objekata. Ponuda restorana će za tu prigodu sadržavati najmanje dva različita menija oblikovana od lokalnih tradicijskih jela i namirnica.

Razgovaralo se i o tijeku izrade prvog nacionalnog kataloga objekata nositelja standarda Okusi hrvatske tradicije koji bi trebao biti predstavljen početkom studenoga, a prije toga će na društvenim mrežama krenuti kampanja popularizacije lokalnih tradicijskih jela. D.K.
Možda ste propustili...

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

LIGA PROTIV RAKA POŽEGA PRIPREMILA NOVU DONACIJU

Turbani i marame za bolesnice

Najčitanije iz rubrike