Regija
DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

‘Vretenci‘ organizirali tri kviza online
Objavljeno 30. rujna, 2020.
SLATINA


Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina i ove se godine, po treći puta, pridružila udrugama koje su predstavile svoj rad u sklopu manifestacije Dani otvorenih vrata udruga.

Riječ je o manifestaciji kojom se želi informirati javnost o djelovanju udruga, posebno o društveno korisnim programima i projektima u lokalnoj i široj zajednici. Udruga Vretenac ovogodišnju je manifestaciju održala u online formatu.

– U tri dana održavanja Udruga Vretenac kroz tri online kviza na svom FB profilu predstavila je svoj rad, projekte, te još jednom kroz igru upoznala širu lokalnu zajednicu s leksikonom „Sve boje Vretenaca“. Kroz trideset pitanja i zanimljivosti o Udruzi Vretenac, šira lokalna zajednica upoznata je i s obilježavanjem međunarodnih i nacionalnih dana posvećenih osobama s invaliditetom, kao i Facebook kampanjama koje je Udruga Vretenac provela. – rekla je predsjednica ‘vretenaca‘ Patricija Karaman.

Kviz je odigralo dvjestotinjak FB prijatelja udruge, a u nagradnu igru uključilo se njih četrdesetak, te su tri sretne dobitnice nagrađene „Vretenac paketima“.
Udruga Vretenac je Dane otvorenih vrata udruga obilježila u sklopu aktivnosti projekta „Vretenci upoznaju grad, grad upoznaje Vretence“, koji financijski podržava Grad Slatina.

Petar Žarković
Možda ste propustili...

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA RIZNICA: ŽUPANIJA OBNAVLJA ŠKOLE I PRATI TRENDOVE

Područne škole važne za život sela, VSŽ ih podupire

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

3

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad