Mozaik
KONCERTNO SU PREDSTAVILI SVOJE NOVE PJESME

Grupa Vatra napokon na pozornici
Objavljeno 29. rujna, 2020.
Nakon više od pola godine bez koncerata zbog novonastale situacije, grupa Vatra proteklog je tjedna u Zagrebu održala dva akustična koncerta, a iz svakog se pljeska i uzvika iz publike vidjelo i osjetilo koliko nam svim nedostaje koncerata i live događaja. Prvi koncert održan je u sklopu Sunčane strane Prisavlja, čiji smo live prijenos mogli pratiti na HRT-u (a može se pogledati još uvijek na HRTi), a proetklog su petka u sklopu Velike Rock Eksplozije održali akustičnu svirku u klubu Boogaloo. Uz sve potrebne epidemiološke mjere, bend koji inače tijekom godine svira više od stotinjak gigova, u Boogaloou je održao svoj osmi ovogodišnji koncert.

- Akustik koncertima na Sunčanoj strani Prisavlja i u Boogaloou bar smo nakratko vratili predivan filing penjanja na pozornicu i razmjenu energije s našom vjernom publikom. Nadam se da će se stvari što prije vratiti u normalu kako bi porcije istog tog filinga bile redovite i izdašne - poručuje Ivan Dečak

Vatra je nedavno objavila svoj novi singl i prateći videospot za "Carstvo Sunca" kojim je u radijskom eteru nakon samo tjedan dana zasjela na visoko peto mjesto Nacionalne liste HR Top 40, a uz novi singl, na top-listi se još uvijek nalazi i prethodni singl "Sva naša ljeta" kojim su Virovitičani najavili svoj novi studijski album. Ivan Dečak kao autor na nacionalnoj top-listi ukupno potpisuje tri singla - treći je Massimov hit-singl "Mali krug velikih ljudi" koja već tjednima drži prvu poziciju nacionalne top-liste. T.K.
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike