Osijek
U ORGANIZACIJI UDRUGE KULTAKT

Kreativna škola kulture
Objavljeno 29. rujna, 2020.
Nakon tri uspješne ljetne izvedbe, udruga KultAkt nastavlja organizaciju projekta Kreativna škola kulture 2020. u listopadu i studenom s ciljem promicanja amaterskih umjetnika na prostorima grada Osijeka, a svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem prijavnice.

Udruga KultAkt već se više godina bavi promicanjem kulture i uključivanjem mladih u volonterske aktivnosti na području grada Osijeka, a ovaj projekt pokrenut je kako bi se mladim amaterskim umjetnicima mogla pružiti platforma za predstavljanje njihova talenta. Cilj je projekta popularizirati različite vrste umjetnosti na području grada Osijeka te zainteresirati građane za radove mladih umjetnika i tako im omogućiti veću prepoznatljivost njihove kreativnosti, ali i motivirati ih za daljnje napredovanje i predstavljanje svojih radova.

Početak jesenskih izvedbi koje će se održavati u listopadu i studenom planiran je za 15. listopada 2020. godine, a odvijat će se prijenosom uživo (livestreamingom) preko društvenih mreža udruge KultAkt.

Svi kandidati mogu se prijaviti preko prijavnice do 2. listopada 2020. godine, a prijaviti se mogu svi zainteresirani građani koji radove ostvaruju na području: kazališne umjetnosti, filmske umjetnosti, glazbene umjetnosti, likovne umjetnosti, primijenjene umjetnosti, plesne umjetnosti, dizajna, književnosti i interdisciplinarne umjetnosti. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PARADOKS NA OSJEČKOM TRŽIŠTU NEKRETNINA

Manjih stanova ni za lijek,
a grade veće od 100 m2

2

SVEČANO BOGOSLUŽJE U EVANGELIČKOJ CRKVI

Proslavljen Dan Reformacije i
150. obljetnica crkvene općine

3

ZAVRŠILI PRVU ETAPU RADOVA

Obnovili 1400 metara staza