Mozaik
PJEVAČICA ALICIA KEYS

Izdala novi spot "Love Looks Better" i novi album "ALICIA"
Objavljeno 28. rujna, 2020.
Alicia Keys, dobitnica 15 nagrada Grammy, svjetski poznata i omiljena glazbenica diljem svijeta, objavila je svoj dugoiščekivani, sedmi studijski album "ALICIA", kojim poziva svijet da joj se pridruži na duhovnom, senzualnom i introspektivnom zvučnom putovanju. Album koji pokazuje mnoga lica Alicie u trenutačnoj fazi njezina života, nudi 15 pjesama, uključujući i suradnje s poznatim glazbenicima. Na albumu su joj se pridružili i: Jill Scott, Khalid, Miguel, Snoh Aalegra, Tierra Whack, Sampha i Diamond Platinumz.


- Ovaj album ima toliko posebnu energiju! Utjelovljuje sve što volim u glazbi i umjetnosti u ovom trenutku svog života. Jako sam uzbuđena što ću se povezati s ljudima iz cijelog svijeta kroz ove zvukove, stihove i melodije. Album sam nazvala “ALICIA” jer sam se osjetila više nego ikada dok sam bila u studiju. Ugodno mi je sa svim mojim različitim stranama do sam ga kreirala. Nadam se da će svi koji ga slušaju moći zajedno vibrirati kao najiskrenija verzija sebe - kaže pjevačica.


Alicia je već proslavila izlazak albuma uživo na Good Morning America. Tijekom showa izvela je aktualni singl “Love Looks Better” na koncertu iznenađenja na Brooklyn’s Skyline Drive-In. Taj je događaj posvetila svima onima koji su bili heroji tijekom pandemije. Publika je bila u automobilima i na distanci. T.K.
Možda ste propustili...

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike