Regija
U ČAST SVIM POGINULIM HRVATSKIM BRANITELJIMA

2. Memorijalne braniteljske igre u Zdencima
Objavljeno 26. rujna, 2020.

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata Zdenci na igralištu NK Sloge organizirala je 2. Memorijalne braniteljske igre u čast svim poginulim hrvatskim braniteljima s područja ove općine.

Igre je otvorio predsjednik udruge domaćina, Miroslav Biro, a natjecalo se u četiri discipline i to streljaštvo, boćanje, viseća kuglana i belot u kojima se okušalo šest ekipa, UDHOS Orahovica, Udruga Specijalne policije ''Orao'' Orahovica-Našice i domaćin UHBDR Zdenci te kao ekipe prijatelji Športsko ribolovno društvo ''Linjak'' Zdenci, ženska ekipa trgovine SPAR Orahovica i momčad Policijske postaje Orahovica.

U streljaštvu za žene slavila je ekipa UHBDR-a Zdenci u sastavu Vesna i Ela Felendeš te Valerija Zlosa, zasluženo osvojivši zlatne medalje, srebrna je bila ekipa UHBDR Zdenci 2, dok je bronca pripala ekipi SPAR . U muškom streljaštvu zlatko oko vrata stavili su članovi Udruge Specijalne policije ''Orao'', srebrna je bila Policijska postaja Orahovica, a brončani UDHOS Orahovica. U boćanju su najuspješniji bili ribolovci, ŠRD Linjak, srebrna medalja pripala je domaćinu UHBDR Zdenci dok je UDHOS bio brončani.

Najpreciznija momčad viseće kuglane bila je ona udruge domaćina, drugi je bio UDHOS, a treća i brončana druga momčad domaćina. U disciplini belota zlatnu medalju odnio je par udruge ''Orao'', srebro su oko vrata stavili domaćini dok je brončani bio UDHOS. Na kraju, ukupni pobjednik bila je udruga domaćina.

- Ovo su naše druge memorijalne igre koje smo posvetili našim poginulim suborcima s područja naše općine, a također igre su održane i u povodu Dana općine. Od srca hvala svim sudionicima koji su svojim dolaskom uveličali naše igre i pridonijeli, zajedno s nama, očuvanju uspomene na žrtvu hrvatskih branitelja i Domovinski rat.  – rekao je predsjednik UHBDR Zdenci Miroslav Biro.                

 Vladimir Grgurić

Možda ste propustili...

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2020.

Vretenac među tri nagrađene udruge

MOGUĆ OTKUP NAKON DESET GODINA

Dva ugovora za gradnju u ZMG-u Kolonija

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CIJEPLJENJE PROTIV GRIPE U VALPOVŠTINI

Velike gužve, malo cjepiva,
liječnici prijetili i vrijeđali je

2

ISTOK RH ŽELE PRIBLIŽITI NJEMAČKOM TRŽIŠTU

Blue planet snima film o ponudi Slavonije i Baranje

3

NEMA STOKE, NEMA INTERVENCIJA

Četiri su veterinarske ambulante u Cvelferiji stavile ključ u bravu