Sport
ATP U HAMBURGU

Dodig i Pavić do finala preko Mektića
Objavljeno 25. rujna, 2020.
Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Mate Pavić plasirali su se u finale parova na ATP turniru u Hamburgu, nakon što su u polufinalu pobijedili još jednog hrvatskog igrača, Nikolu Mektića, i Nizozemca Wesleya Koolhofa sa 6:4, 6:4.
Tridesetpetogodišnjem Dodigu i 27-godišnjem Paviću to je peti finale na ATP Touru do kojega su došli zajedno, dosada su osvojili naslove upravo u Hamburgu prije tri godine i Chengduu 2018., a završne su dvoboje gubili u Zagrebu 2012. i 2013.
Paviću je ovo već 37. finale u karijeri, osvojio je 17 naslova uz 19 poraza u završnici, a Dodig je stigao do svog 32. finala, ima 15 naslova uz 16 poraza u završnici. U 2020. Pavić je osvojio US Open s Brazilcem Brunom Soaresom i Montpellier sa Srbinom Nikolom Čačićem, a Dodig je jedini finale igrao sa Slovakom Filipom Polašekom u Adealideu, gdje je izgubio. Suparnici Dodigu i Paviću u finalu bit će pobjednici iz ogleda Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horije Tecaua te Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa. H

Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

HRGOVIĆ SE PRIPREMA ZA 1. LIPNJA

Meč će trajati nekoliko rundi

Najčitanije iz rubrike