Sport
OSIJEK II

Popravni ispit kod dojučerašnjeg prvoligaša
Objavljeno 26. rujna, 2020.
Osijek II svoj ludi tempo odigravanja utakmica u Drugoj HNL nastavlja gostovanjem kod dojučerašnjeg prvoligaša Intera u Zaprešiću. Osječani u zagrebačko predgrađe odlaze nakon što su tijekom tjedna ispustili priliku zabilježiti četvrtu pobjedu u nizu. Kao domaćini igrali su zaostali susret 3. kola protiv Croatije iz Zmijavaca i doživjeli minimalan poraz. Mali hendikep bio im je što su taj susret bili prisiljeni igrati u Belišću, a ne na stadionu u Gradskom vrtu, pa su možda time izgubili prednost domaćeg terena. No naviknuti su Osječani na razne probleme koje pokušavaju premostiti u hodu, a osim toga, s obzirom na to da im rezultat nije u prvom planu, treba očekivati kako će bez većih problema pregrmjeti taj neuspjeh.


- Bez obzira na to što nismo mogli igrati na svom terenu, taj poraz od Croatije je kiks za nas. No ne treba se previše osvrtati na ono što je bilo, nego moramo gledati unaprijed i pokušati se vratiti na pobjedničku stazu. Inter možda nije najpoželjniji suparnik za takvo što, ali idemo u Zaprešić dokazati kako smo se u stanju nositi i s momčadima koje imaju prvoligaške ambicije. Pokušat ćemo se nadigravati sa Zaprešićanima, pa ćemo vidjeti kakav će nam to ishod donijeti - kaže Josip Gačić, kapetan Osijeka II.


Što se sastava tiče, trener Igor Tolić neće moći računati na Almeidu koji ima tri žuta kartona, kao ni na Diona Drenu Belju, koji je ostao s prvom momčadi, no zato se u konkurenciju vraća Robert Mišković, koji je posljednje susrete propustio zbog ozljede.

Vjerojatni sastav: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Benić, Babin, Ljubić, Kuprešak, Todorov, Latković, Mišković. D.Keler
Možda ste propustili...

PRVA ŽNL OSJEČKO BARANJSKA

Šestica u Osijeku i Donjoj Motičini

MOK MURSA OSIJEK UOČI ZAVRŠNICE SEZONE

Prekid suradnje s Bratićem, Bogdanović vodi momčad

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana